Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIRGIL POPESCU: Nu cred ca exista un moment mai prielnic decat acum pentru liberalizarea pietei la gaze naturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU: Nu cred ca exista un moment mai prielnic decat acum pentru liberalizarea pietei la gaze naturale

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, sustine ca momentul pentru liberalizarea pietei energiei este unul prielnic, avand in vedere pretul scazut pe pietele europene. El acuza opozitia unor operatori de pe aceasta piata care vor sa mentina preturi ridicate, desi ei cumpara energia mai ieftin, si anunta ca autoritatile vor aplica prevederile Legii Concurentei pentru a-i obliga pe furnizorii care nu fac acest lucru sa-si modifice ofertele. continuă pe Ziarul Bursa

Virgil Popescu, despre furnizorii de gaze care nu vor sa reduca preturile: Nu e un comportament corect in piata, cand cumperi mai ieftin e normal sa vinzi mai ieftin

Ministrul economiei Virgil Popescu a criticat din nou furnizorii de gaze care nu vor sa reduca preturile incepand cu 1 iulie cand va fi liberalizata piata. Aceasta in conditiile in care pretul gazului la producator a scazut foarte mult. Ministrul a spus ca in cazul in care acest comportament continua, statul va interveni pe baza Legii Concurentei.

MINISTRUL VIRGIL POPESCU, EXPLICATII IN PARLAMENT Relansarea economica, in analiza deputatilor

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, este invitat sa participe, luni, la Ora Guvernului, in plenul Camerei Deputatilor.

Virgil Popescu: Veti vedea ca de la 1 iulie va scadea pretul la gaze naturale

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, asigura populatia ca pretul la.

BOGDAN BADEA, CEO HIDROELECTRICA: 2020 va fi mai prost decat anii trecuti, din punct de vedere al productiei

Din punctul de vedere al productiei, Hidroelectrica va avea un an, 2020, mai prost decat cei trecuti, din cauza secetei extreme, chiar comparabil cu perioada 2011-2012, ne-a precizat Bogdan Badea, directorul general al companiei de stat. El a mai precizat ca, pe langa productia mai mica, si veniturile se diminueaza semnificativ, precum si ca in acest moment conducerea gestioneaza cu mare prudenta resursele companiei.

VIDEO Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Romania este unul dintre cei mai apropiati aliati militari si economici ai Statelor Unite in Europa iar poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, a afirmat duminica ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-un mesaj video difuzat cu ocazia celebrarii a 140 de ani de la debutul relatiilor diplomatice bilaterale.

ADRIAN ZUCKERMAN: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma, la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice Romania SUA, ca poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, multumind Romaniei pentru cei 140 de ani de prietenie si cooperare.

Prognoze sumbre de la FMI pentru iunie: Estimari mai pesimiste decat in aprilie

Prognozele FMI pentru luna iunie sunt mai pesimiste decat cele prezentate cu doua luni in urma, Fondul asteptandu-se la o revenire mult mai lenta a economiei globale decat estimase.

Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decat cele de coronavirus

Gheorghe Pipera spune ca numarul romanilor morti de cancer in primele luni ale anului s-a triplat in acest an. Piperea spune ca numarul deceselor provocate de cancer e de 30 de ori mai mare decat cel cauzate de coronavirus.

FMI trage semnalul de alarma: Economia isi va reveni mult mai lent decat s-a crezut initial

Fondului Monetar International atrage atentia ca evolutia economica va fi mia rea decand a fost prevazut initial din cauza unei revenirii mult mai lente ca urmare a crizei COVID-19. FMI urmeaza sa publice,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )