Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Am cerut comisarului pe concurenta acordarea unui sprijin pentru CNU, CEO si CEH

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Am cerut comisarului pe concurenta acordarea unui sprijin pentru CNU, CEO si CEH

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a cerut, ieri, comisarului pe concurenta Vestager Margrethe, sprijin si suport pentru Compania Nationala a Uraniului si pentru complexurile energetice Oltenia si Hunedoara. continuă pe Ziarul Bursa

Virgil Popescu ii raspunde Gabrielei Firea: Prin pierderile din retelele fostei RADET, incarcati chiar si facturile consumatorilor vulnerabili pe care ii deplangeti in mod ipocrit

Ministrul Economiei Virgil Popescu spune ca nu va fi interzisa subventionarea gigacaloriei, asa cum acuza primarul Gabriela Firea, ci vor fi protejati consumatorii cu adevarat vulnerabili. Raspunzand acuzatiilor lansate de Firea, ministrul a spus ca acum facturile consumatorilor vulnerabili sunt incarcate cu pierderile din retea.

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

PPDA cere explicatii de la ministrul Economiei

Partidul Platforma Demnitate si Adevar cere ministrului economiei, Anatol Usatii, sa prezinte, timp de doua zile, explicatii de ce nu a plasat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunturile de licitatii pentru drumuri. Potrivit vicepresedintelui formatiunii, Alexandru Slusari, ministrul era obligat sa faca acest lucru conform Legii cu privire la achizitiile publice, transmite IPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )