Libnet.ro
UNICEF

06:00

Virgil Popescu ii raspunde Gabrielei Firea: Prin pierderile din retelele fostei RADET, incarcati chiar si facturile consumatorilor vulnerabili pe care ii deplangeti in mod ipocrit

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu ii raspunde Gabrielei Firea: Prin pierderile din retelele fostei RADET, incarcati chiar si facturile consumatorilor vulnerabili pe care ii deplangeti in mod ipocrit

Ministrul Economiei Virgil Popescu spune ca nu va fi interzisa subventionarea gigacaloriei, asa cum acuza primarul Gabriela Firea, ci vor fi protejati consumatorii cu adevarat vulnerabili. Raspunzand acuzatiilor lansate de Firea, ministrul a spus ca acum facturile consumatorilor vulnerabili sunt incarcate cu pierderile din retea. continuă pe Hotnews

Impact.ro: Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea sa auda de fratii sai. Unde este acum Razvan

Inainte de a fi om politic, primar al Capitalei sau junalista, Gabriela Firea a fost casatorita cu Rasvan Firea, acesta din urma avand dintr-o alta casatorie un fiu, Razvan Firea. relatia Gabrielei Firea cu fiul vitreg nu a fost una buna, inca de la inceput. Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea sa auda .

Marius Pieleanu: PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala

PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala, iar acela este Rares Bogdan, este de parere sociologul Marius Pieleanu.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Am cerut comisarului pe concurenta acordarea unui sprijin pentru CNU, CEO si CEH

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a cerut, ieri, comisarului pe concurenta Vestager Margrethe, sprijin si suport pentru Compania Nationala a Uraniului si pentru complexurile energetice Oltenia si Hunedoara.

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

Nicusor Dan, ironii la adresa Gabrielei Firea pentru evolutia proiectului Prelungirea Ghencea: in acest ritm, de 0,1% pe an, lucrarea va fi terminata in anul 2979

Nicusor Dan a ironizat-o pe Gabriela Firea, care a spus ca lucrarile la proiectul Prelungirea Ghencea sunt in grafic, candidatul propus de USR pentru Primaria Capitalei spunand ca, daca se mentine graficul actual, lucrarea va fi terminata in anul 2979.

Nicusor Dan: In 2979 va fi finalizata Prelungirea Ghencea - Domnesti, dupa graficul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a facut aproape nimic pentru realizarea lucrarilor la Prelungirea Ghencea Domnesti in cei aproape patru ani de mandat de primar general si.

Plangere penala pe numele lui Ludovic Orban. Sunt vizati si Florin Citu si Virgil Popescu

Plangere penala pentru aproape jumatate din Guvernul Orban pentru ajutorul de stat acordat Combinatului Siderurgic de la Hunedoara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )