Libnet.ro
UNICEF

06:30

Virgil Popescu: Sunt interesat sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu: Sunt interesat sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China

Ministrul economiei Virgil Popescu spune ca ar vrea ca investitorii care vor sa-si relocheze afacerile din China sa fie atrasi in Romania. Sunt interesat, in calitate de ministru al Economiei, ca in perioada urmatoare sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China, a spus Virgil Popescu. continuă pe Hotnews

Min. Economiei propune oferirea unui bonus companiilor care angajeaza salariati si ii tin sase luni

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a spus, vineri, ca o idee de relansare a economiei, dupa ce va trece pandemia de COVID-19, ar fi ca acele companii care angajeaza salariati pentru cel putin sase luni sa primeasca un bonus, precizand ca acest stimulent financiar ar putea fi asigurat de stat. Virgil Popescu: Sunt interesat sa atragem investitori care vor sa-si relocheze afacerile din China.

Virgil Popescu: Trebuie sa regandim productia industriala Ne vom concentra pe energie, petrochimie si aparare

Romania se pregateste sa iasa din carantina insa oficialii sustin ca economia nu va mai fi la fel, intentia lor fiind aceea de a creste productia locala pentru a asigura securitatea aprovizionarii cu alimente, gaze naturale si echipamente medicale, in ideea de a fi pregatiti in cazul in care vor aparea noi crize in viitor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre prabusirea pretului petrolului: Pe termen scurt, Romania nu va fi afectata (VIDEO)

Prabusirea pretului petrolului ar putea afecta si economia romaneasca, avertizeaza ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat insa, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pe.

Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate

Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate, care sa ateste ca nu au coronavirus, a declarat ministrul elen al Turismului, Haris Theocharis, citat de site-ul Greek City Times.

Cine sunt cei 18 medici care decid cum este gestionata criza coronavirus in Romania, dupa inlaturarea lui Streinu Cercel

Componenta Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID-19 a fost modificata astazi de Ministerul Sanatatii, odata cu inlaturarea lui Adrian Streinu Cercel de la conducerea ei in urma controverselor starnite in spatiul public de planul Vacanta mare de gestionare a crizei. Noul presedinte al comisiei este Adriana Pistol, director in cadrul Institutului National de Sanatate Publica de 15 ani. Din comisie face parte, in premiera, si Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, cunoscut ca medicul care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus.

CORONAVIRUS. Coridor feroviar special pentru ingrijitoarele romance care vor sa mearga la munca in Austria. Trenurile spre Viena vor pleca din Timisoara, incepand cu data de 2 mai

Mii de romane lucreaza ca ingrijitoare in Asutria. Pentru acestea, Guvernul de la Viena a anuntat ca va facilita transportul pe timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, din data de 2 mai, ingrijitorii romani vor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )