Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un virusolog chinez sustine ca are dovada ca noul coronavirus a fost creat in laborator VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un virusolog chinez sustine ca are dovada ca noul coronavirus a fost creat in laborator VIDEO

Un virusolog chinez care a fugit in Statele Unite dupa ce a declarat public ca Beijingul a mintit in legatura cu epidemia de Covid-19 sustine ca are dovada ca noul coronavirus a fost creat in laborator. Dr. Li-Meng Yan, un virusolog respectat din China, a anuntat ca va publica in curand dovada ca virusul a fost creat de om. continuă pe Adevărul

COVID-19 ar fi fost creat in laborator! Un virusolog chinez sustine ca are dovada

Un respectat virusolog din China care a fugit in Statele Unite dupa ce a declarat public ca Beijingul a mintit in legatura cu epidemia de COVID-19, afirma ca are dovezi ca noul coronavirus a fost creat in laborator. Dr. Li-Meng Yan, fost specialist in cadrul Universitatii de Sanatate Publica din Hong Kong, a declarat ca autoritatile chineze aveau multe informatii despre coronavirus cu mult inainte ca pandemia sa izbucneasca.

1.111 noi imbolnaviri si 51 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 105. 298 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 111 de noi imbolnaviri din 21. 049 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 236 de decese, din care 51 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 460.

Un tanar se lupta cu noul coronavirus din luna martie: Este in a sasea luna de tratament

Un britanic, in varsta de 27 ani, duce o lupta continua cu noul coronavirus inca din luna martie si nu s-a mai vindecat nici pana acum, dupa sase luni de tratament. Charlie Russell a fost testat.

692 de noi imbolnaviri si 22 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 104. 187 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 692 de noi imbolnaviri din 7331 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 185 de decese, din care 22 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 456.

1.109 de noi imbolnaviri si 36 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 103. 495 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1109 de noi imbolnaviri din 14. 784 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 163 de decese, din care 36 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 465.

1.109 cazuri noi de COVID-19 si 36 de decese in 24 de ore. La ATI sunt internati 465 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, in cursul zilei de duminica, 1. 109cazuri noi de COVID-19 si 36de decese legate de infectia cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore. Bilantul epidemiei.

Studiu. Pisicile contracteaza noul coronavirus de la oameni

Un studiu efectuat recent in orasul Wuhan, din China, arata ca pisicile pot fi infectate cu noul coronavirus de catre stapanii lor.

Primarul interimar din Slobozia, infectat cu noul coronavirus. Unde se afla edilul

Desemnat sa ocupe functia de primar al municipiului Slobozia, dupa incetarea mandatului lui Adrian Mocioniu, Gabriel Musat a intrat in izolare, fiind confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Numarul buzoienilor infectati cu noul coronavirus, din nou in crestere. Au fost raportate inca doua decese

Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, in judet au fost confirmate 12 de cazuri noi de COVID-19,patru pacienti fiind testati si diagnosticati intr-un laborator privat. Cei 12 pacienti nou confirmati au varste cuprinse intre 14 si 86 de ani. in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate si doua decese in randul buzoienilor.

Noi infectari cu noul coronavirus imping inca un liceu din Romania catre cursurile online

Liceul Teoretic Ovidius din municipiul Constanta trece la desfasurarea online a cursurilor, dupa ce au fost confirmate patru cazuri de imbolnavire cu COVID-19 la angajati ai institutiei de invatamant, a informat luni seara Inspectoratul Scolar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )