Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virusul misterios din China alerteaza autoritatile romane. Anunt de ultima ora!

Antena3 Antena3,
Virusul misterios din China alerteaza autoritatile romane. Anunt de ultima ora!

Virusul misterios din China alerteaza autoritatile romane. Anunt de ultima ora!. continuă pe Antena3

Virusul din China care pune autoritatile romane in alerta. Cat de periculos este

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) avertizeaza ca un virus care a aparut in China se poate extinde. Este vorba de un coronavirus care produce o forma de pneumonie.

Autoritatile romane nu mai pot confisca, la granita, sumele nedeclarate care depasesc 10.000 de euro

Autoritatile romane nu mai pot confisca, la granita, sumele nedeclarate care depasesc 10. 000 de euro, in urma unei decizii recente a Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE).

SUA vor mentine taxele vamale la importurile din China (oficial)

Statele Unite ale Americii vor mentine taxele vamale la importurile din China deja in vigoare, a anuntat marti administratia Trump, relateaza Agerpres si AFP.

Virusul misterios care face ravagii in China a depasit granitele. Un japonez a ajuns in stare grava la spital

Misterioasa pneumonie virala care afecteaza in prezent China a fost detectata la un pacient japonez care s-a aflat in sejur la inceputul lunii ianuarie in orasul chinez Wuhan, epicentrul acestei noi maladii, a anuntat joi Ministerul Sanatatii din Japonia.

Misterioasa pneumonie din China: A fost inregistrat al doilea deces

Misterioasa pneumonie aparuta in China creste ingrijorarea, in timp ce a doua persoana a decedat, iar zeci de pacienti sunt infectati. Thailanda a anuntat de asemenea, vineri, al doilea caz, relateaza AFP.

Alerta globala. Un nou virus din China face ravagii. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel: Rata mortalitatii este foarte mare

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit despre pericolul pe care il reprezinta cel mai nou coronavirus, identificat in China.

VIDEO Parintii copiilor morti intr-un incendiu in casa, reclamati la Protectia Copilului din mai 2019. Autoritatile spun ca totul era in regula

Parintii celor patru copii din Timisoara morti intr-un incendiu care le-a cuprins locuinta in timp ce erau singuri acasa fusesera reclamati la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului inca din mai 2019, vecinii spunand ca isi neglijau copiii. Conducerea DGASPC Timis sustine ca asistentii sociali au mers de doua ori la locuinta familiei, in primavara si in decembrie, si ca au constatat ca micutii erau bine imbracati, hraniti si ingrijiti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )