Libnet.ro
UNICEF

12:00

Virusul din China care pune autoritatile romane in alerta. Cat de periculos este

Adevărul Adevărul,
Virusul din China care pune autoritatile romane in alerta. Cat de periculos este

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) avertizeaza ca un virus care a aparut in China se poate extinde. Este vorba de un coronavirus care produce o forma de pneumonie. continuă pe Adevărul

SUA vor mentine taxele vamale la importurile din China (oficial)

Statele Unite ale Americii vor mentine taxele vamale la importurile din China deja in vigoare, a anuntat marti administratia Trump, relateaza Agerpres si AFP.

IN 2019: Piata auto din China a scazut cu 8,2%

Piata auto din China se poate contracta pentru al treilea an consecutiv, in 2020, a estimat, luni, Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), analistii mizand pe relansarea vanzarilor in orasele mici pentru a ajuta la diminuarea ritmului declinului.

Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului

Cine este Loredana Musta, tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului. Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina? Loredana Musta, o tanara in varsta de 26 de ani, farmacista in Lugoj, a murit in noaptea de marti .

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Alerta globala. Un nou virus din China face ravagii. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel: Rata mortalitatii este foarte mare

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit despre pericolul pe care il reprezinta cel mai nou coronavirus, identificat in China.

Un startup din Sibiu care face solutii pentru serviciile de relatii cu clientii bazata pe inteligenta artificiala va lucra cu o mare companie telecom din Luxemburg

Startup-ul romanesc EmailTree AI, fondat in ianuarie 2019, cu birouri in Sibiu, Timisoara si Luxemburg, a inceput sa ofere o solutie pentru serviciile de relatii cu clientii bazata pe Inteligenta Artificiala AI) pentru sucursala din Luxemburg a unui mare jucator telecom.

Patru rachete au lovit o baza aeriana din Irak care gazduieste soldati americani

Patru rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )