Libnet.ro
UNICEF

08:16

Virusul WEST NILE face ravagii in Romania! inca patru persoane au murit! BLANT DE ULTIM MOMENT

B1 B1,
Virusul WEST NILE face ravagii in Romania! inca patru persoane au murit! BLANT DE ULTIM MOMENT

Ministerul Sanatatii anunta un nou bilant al cazurilor de imbolnaviri de meningita/meningo-encefalita cu virusul West Nile. Astfel, au fost confirmate 19 noi cazuri de imbolnaviri si 4 noi decese, toate la. continuă pe B1

nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari

19 noi cazuri de imbolnaviri de meningita/meningo-encefalita cu virusul West Nile si 4 noi decese, toate la pacienti care prezentau co-morbiditati, s-au inregistrat in ultima saptamana in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. in ultima saptamana s-a constatat o scadere a numarului cazurilor noi de infectare cu virusul West Nile, iar reprezentantii Ministerului Sanatatii spun ca, pentru perioada urmatoare, se asteapta ca tendinta de scadere a cazurilor de imbolnavire cu virusul West Nile sa continue.

Ultimele statistici: 19 cazuri noi de infectie cu virus West Nile. inca patruoameni au murit in ultima saptamana

Nouasprezece cazuri noi de meningita/meningo-encefalita cauzate de infectia cu virusul West Nile au fost confirmate in ultima saptamana, fiind inregistrate inca 4 decese. Potrivit Ministerului.

Patru decese din cauza virusului West Nile, in ultima saptamana

Nouasprezece noi cazuri de meningita si meningo-encefalita cu virus West Nile, transmis prin intepatura de tantar, au fost confirmate in ultima saptamana, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in Capitala. De asemenea, din cauza infectiei cu virusul West Nile patru oameni au murit in ultima saptamana.

Trei argeseni sunt suspecti de de encefalita West Nile. Unul este minor

Directia de Sanatate Publica Arges asteapta de la Institutul Cantacuzino din Capitala rezultatele analizelor de laborator pentru trei pacienti suspecti de encefalita meningita) West Nile.

Drogul zombie face ravagii in randul tinerilor. Primarul cere ajutorul DIICOT

Un nou drog face ravagii printre tinerii din localitatea Campia Turzii. Situatia a ajuns atat de grava incat chiar primarul orasului a transmis o adresa catre DIICOT Cluj, in care a solicitat sprijin stoparea.

O noua escrocherie face ravagii pe internet. La ce trebuie sa ai mare grija

Victimele sigure ale unei escocherii care face ravagii pe internet pica in ultima vreme romanii care au nevoie de bani si spera ca-i pot obtine intr-un timp record. Persoanele din spatele acestei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )