Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viscol in mai multe zone din tara. Un autocar cu 40 de persoane a ramas blocat

Antena3 Antena3,
Viscol in mai multe zone din tara. Un autocar cu 40 de persoane a ramas blocat

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate. continuă pe Antena3

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in judete din Dobrogea pe durata orelor urmatoare. Potrivit meteorologilor, pana.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si precipitatii mixte in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in localitati din judetul Arad. Potrivit meteorologilor,.

Drumuri nchise si restrictii de tonaj pe mai multe drumuri din cauza ninsorii si a viscolului

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate redusa, informeaza Mediafax.

Avertizare meteo! Ninsori si viscol in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viscol si ninsori, valabila in sapte judete din zona Moldovei, incepand din aceasta seara. Conform prognozei,.

Romanii au luat cu asalt ghiseele. Cozi interminabile, la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase

Cozi s-au format la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase din tara. La Galati, multi oameni s-au asezat la coada noaptea, in timp ce la Suceava primul care si-a platit obligatiile fiscale a fost pr.

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati din R.Moldova au ramas fara energie electrica

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati au ramas fara energie electrica. in zona centrala a tarii, stratul de zapada masoara 19 centimetri. Informatia a fost comunicata vineri, 11 ianuarie, in sedinta celulei de criza, care a fost convocata de ministrul Economiei, Chiril Gaburici. Pe mai multe portiuni de drum a fost restrictionata circulatia pentru transportul de mare tonaj, transmite IPN.

Codul galben de viscol a fost prelungit. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au prelungit Codul galben de viscol pana la ora 15. 00, pentru mai multe zone din patru judete ale Moldovei, unde continua sa ninga si vantul sufla puternic.

Ninsorile au facut prapad: Drumuri inchise si trafic feroviar blocat!

Potrivit Centrului Infotrafic, sunt drumuri inchise in mai multe zone din tara, ca urmare a ninsorii abundente din ultimele ore. Circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile viscol), pe.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )