Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in judete din Dobrogea pe durata orelor urmatoare. Potrivit meteorologilor, pana. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si precipitatii mixte in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in localitati din judetul Arad. Potrivit meteorologilor,.

Atentionare meteo!Cod galben de precipitatii mixte sipolei in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, noi atentionari Cod galben de ceata si polei valabile in orele urmatoare in judetele Ialomita, Braila, Calarasi, Constanta si Tulcea. Potrivit.

Avertizare meteo! Ninsori si viscol in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viscol si ninsori, valabila in sapte judete din zona Moldovei, incepand din aceasta seara. Conform prognozei,.

Ninsorile se extind / Sapte judete din estul tarii vor fi sub cod galben de viscol

Meteorologii au actualizat informarea de vreme rea si anunta ca incepand din aceasta dupa-amiaza ninsorile se vor extinde dinspre sud-vest si vor cuprinde treptat sudul, estul si centrul tarii. De asemenea, pentru sapte judete din estul tarii a fost emisa avertizare cod galben de viscol si strat consistent de zapada, incepand din aceasta seara si pana vineri la ora 12.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Schimbari pentru utilizatorii Instagram. Vor putea posta continut pe mai multe conturi simultan

Aplicatia Instagram lanseaza prima facilitate a anului 2019. Astfel, utilizatorii vor putea posta acelasi continut pe mai multe conturi, in acelasi timp. Optiunea cea noua a fost deja integrata in.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Australia: Autoritatile investigheaza mai multe pachete suspecte trimise la consulate

Autoritatile australiene investigheaza mai multe pachete suspecte trmimise la mai multe ambasade si consulate straine din orasele Canberra si Melbourne, au anuntat reprezentantii politiei, citati de BBC.

Romanii au luat cu asalt ghiseele. Cozi interminabile, la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase

Cozi s-au format la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase din tara. La Galati, multi oameni s-au asezat la coada noaptea, in timp ce la Suceava primul care si-a platit obligatiile fiscale a fost pr.

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )