Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viscol si ninsori in aproape toata tara

Adevărul Adevărul,
Viscol si ninsori in aproape toata tara

Meteorologii au emis doua atentionari Cod galben de vreme rea, valabile pentru mai mult de jumatate din judetele tarii. Autoritatile anunta ca au luat deja masuri, iar serviciile de urgenta functioneaza la capacitate maxima. continuă pe Adevărul

Cod galben de ninsori, vant si polei in aproape toata tara, pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata doua avertizari cod galben de precipitatii mixte, polei, intensificari ale vantului si ninsori, ce vor cuprinde aproape toata tara, incepand de duminica la ora 22. 00, pana marti la ora 22.

COD GALBEN de NINSORI, in aproape toata tara. Comandament de vreme rea la Guvern

Un comandament de vreme rea a avut loc, luni, la Guvern, dupa o atentionare meteo de cod galben de vreme rea, valabila pentru aproape intreaga tara. Potrivit sefului Agentiei Nationale de Meteorologie ANM),.

Viscol si ninsori in aproape toata tara. Minus 15 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Meteorologii au emis doua atentionari Cod galben de vreme rea, valabile pentru mai mult de jumatate din judetele tarii. Autoritatile anunta ca au luat deja masuri, iar serviciile de urgenta functioneaza la capacitate maxima.

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in toata tara

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata in toata tara. La Cluj-Napoca, mii de oameni s-au adunat si in centrul orasului pentru pentru a vedea parada militara. Au defilat aproximativ 580 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )