Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cod galben de ninsori, vant si polei in aproape toata tara, pana marti seara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ninsori, vant si polei in aproape toata tara, pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata doua avertizari cod galben de precipitatii mixte, polei, intensificari ale vantului si ninsori, ce vor cuprinde aproape toata tara, incepand de duminica la ora 22. 00, pana marti la ora 22. continuă pe Hotnews

Cod galben de ninsori, ploi, polei si vant, in Bucuresti si 27 de judete. Ce zone sunt afectate de precipitatiile mixte

Zece judete din sudul si sud-vestul tarii vor fi, de duminica seara, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei, iar de luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde va ninge si se va depune un strat de zapada de 10-15 centimetri.

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in.

Avertizare meteo de ninsori, vant si polei in toata tara. Va ninge si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vant moderat, depuneri de polei, valabila de sambata de la ora 20. 00 pana duminica la ora 10. Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), de sambata, ora 20. 00, si pana duminica, la ora 10. 00, va ninge in jumatatea de est a tarii, iar in jumatatea de vest vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.

Meteorologii au emis cod galben de ninsori. Vreme de cosmar pentru sudul tarii: ninsori viscolite si polei

In Baragan, vremea rea continua sa ne dea batai de cap. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ninsori, strat de zapada, intensificari ale vantului pentru intervalul 1 decembrie, ora 14. 00 2 decembrie, ora 22.

Meteorologii au emis cod galben de ninsori. Vreme de cosmar pentru sudul tarii: viscol si polei

In Baragan, vremea rea continua sa ne dea batai de cap. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ninsori, strat de zapada, intensificari ale vantului pentru intervalul 1 decembrie, ora 14. 00 2 decembrie, ora 22.

Avertizare meteo de ninsori, vant si polei. Va ninge si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vant moderat, depuneri de polei, valabila de sambata de la ora 20. 00 pana duminica la ora 10. In intervalul mentionat va ninge temporar in zona Carpatilor Orientali, in sudul Moldovei si in cea mai mare parte a Dobrogei si Munteniei inclusiv municipiul Bucuresti). Stratul de zapada depus va masura local 5. 7 cm, iar vantul va sufla moderat, cu rafale de 30. 40 km/h.

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in Bucuresti.

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara. Circulatia rutiera, ingreunata din cauza vremii

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in Bucuresti. Centrul Infotrafic a anuntat ca circulatia rutiera este ingreunata din cauza vremii nefavorabile, insa niciun drum nu a fost inchis inca. Pe E 85 a avut loc un accident, inainte de Domensti.

Cod galben de ninsori, ploi, polei si vant, in Bucuresti si 27 de judete

Zece judete din sudul si sud-vestul tarii vor fi, de duminica seara, sub avertizare cod galben de precipitatii mixte si polei, iar de luni dupa-amiaza pana marti seara, avertizarea se va extinde pentru Bucuresti si alte 17 judete, unde va ninge si se.

Cod Galben de ninsori si polei in Valcea

Avertizarea meteorologilor intra in vigoare luni, 1 decembrie, la ora 14. Codul Galben expira marti, la ora 22. Va ninge pe arii extinse, atat la munte, cat si in zonele deluroase, iar stratul de zapada va depasi in unele zone 15 centimetri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )