Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viscolul se retrage partial. La munte, Cod galben de vant pana maine. Temperaturile vor continua sa scada

Hotnews Hotnews,
 Viscolul se retrage partial. La munte, Cod galben de vant pana maine. Temperaturile vor continua sa scada

Meteorologii au actualizat avertizarile meteorologice de Cod portocaliu de ninsori viscolite si Codul galben de vant, astfel incat cele mai multe zone din judetele Timis, Arad, Bihor, Salaj si Satu Mare au scapat de vremea rea, in timp ce durata de manifestare a fenomenelor meteorologice periculoase a fost redusa de la ora 23. 00 la ora 18. Totodata, ANM a emis o noua atentionare de Cod galben de intensificari ale vantului, pentru zona de munte, valabila de luni, de la ora 18. 00, pana marti, la ora 12. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de ninsori viscolite la munte si Cod galben de vant, ploi si temperaturi scazute in toata tara

Meteorologii au emis sambata o avertizare de Cod portocaliu in zonele montane, unde va ninge viscolit, si o avertizare de Cod galben valabila in toate regiunile din tara, Administratia Nationala de Meteorologie anuntand vant intens, disconfort termic si precipitatii mixte, pana luni seara. Codul portocaliu si Codul galben vor intra in vigoare duminica, pe 29 octombrie, la ora 10.

Cod galben de vant la Cluj. in zonele muntoase va ninge viscolit

Administratia Nationale de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vant intens, disconfort termic si precipitatii mixte in nord, nord-vest si centru, incepand de duminica, ora 10. 00, pana luni, ora 23. in zonele muntoase se vor inregistra ninsori viscolite.

Cod galben de vant puternic, ploi si frig accentuat. Cat tine vremea de iarna

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat avertizarea de vreme rea. in urmatoarele ore vremea se va inrautati in toata tara. Judetul Ialomita se afla sub cod galben de ploi, vant puternic si accentuat pana luni, 30 octombrie, la ora 23.

Clujul, sub cod galben de vant puternic. in zonele montane se circula in conditii de iarna

Meteorologii au dta o avertizare de cod galben de vant puternic si pentru judetul Cluj pentru ziua de luni, 30 octombrie, pana in jurul orei 18.

Cod portocaliu de ninsoare la munte si cod galben de vant in toata tara. Transfagarasanul este inchis

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, un cod portocaliu de ninsori in zonele de munte si un cod galben de vant puternic si disconfort termic pe intreg teritoriul al Romaniei.

Alerta meteo: Baraganul, sub cod galben de vant puternic si racire accentuata

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit codul galben de vreme rea pana marti la ora 12. 00, pentru majoritatea regiunilor tarii. Calarasiul va fi spulberat de vant puternic pana luni seara. Potrivit avertizarilor emise de meteorologi, codul galben de intensificari ale vantului a fost extins pana marti, la ora 12.

Mehedintiul sub Cod Galben de vant puternic. Pompierii au intervenit la un hipermarket unde s-a desprins un element de constructie

Vantul puternic nu a creat probleme deosebite in judetul Mehedinti pana la aceasta ora. O prima interventie a pompierilor a fost doar la un hipermarket din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde exista riscul sa cada un element de constructie.

Mehedintiul sub Cod Galben de vant. Pompierii au intervenit la un hipermarket unde s-a desprins un element de constructie

Vantul puternic nu a creat probleme deosebite in judetul Mehedinti pana la aceasta ora. O prima interventie a pompierilor a fost doar la un hipermarket din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde exista riscul sa cada un element de constructie.

Cod galben de vant puternic si ninsoare in zonele de munte din sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata mai multe atentionari nowcasting cod galben de vant puternic si ninsoare in zonele de munte ale judetelor Dambovita, Arges, Prahova, Valcea, Mehedinti si Caras-Severin, scrie Agerpres.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic si ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de vant puternic si ninsoare pentru zona de munte a sapte judete din sudul si sud-vestul tarii. De.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )