Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vitezomanii sunt filmati degeaba pe autostrazi. Motivul pentru care politistii nu ii pot amenda

Antena3 Antena3,
Vitezomanii sunt filmati degeaba pe autostrazi. Motivul pentru care politistii nu ii pot amenda

Unul din patru soferi depaseste viteza legala pe autostrazi in Romania. O arata camerele de monitorizare instalate de Compania de Drumuri pe patru sosele de mare viteza din tara. Desi conducatorii auto. continuă pe Antena3

Dezvaluiri uluitoare in cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat razboi unchiului Alexandrei Macesanu

Mama Luizei Melencu nu vrea sa mai auda de Alexandru Cumpanasu, dupa ce candidatul la alegerile prezidentiale a mintit-o ca are probe care dovedesc faptul ca fata ei se afla in Italia, alaturi de Alexandra Macesasnu. De partea Cealalta, Cumpanasu a anuntat ca rupe legatura cu familia Melencu si se concentreaza pe cautarea Alexandrei. Cazul .

Caru cu vedete: Motivul pentru care Adelina Pestritu a vorbit in romaneste pe covorul rosu la gala din America; Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent. Ipostaza romantica in care a aparut

Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent. Ipostaza romantica in care a aparut alaturi de femeia pentru care a divortat dupa 17 ani. Bebe Cotimanis isi traieste, realmente, a doua tinerete. Actorul. Colin Firth, marcat si total schimbat de problemele din casnicie. Cum arata actorul din Bridget Jones. Actorul este casatorit din 1997 cu producatorul italian de film, Livia, 49 de ani si.

Motivul nebanuit pentru care Printesa Diana si Elton John au rupt prietenia, cu cateva luni inainte de moartea ei. Artistul a recunoscut

Cantaretul de origine britanica Elton John si-a lansat luna trecuta prima si singura autobiografie in care artistul vorbeste fara perdea despre multe intamplari din viata sa. Povestile o includ si pe regretata Printesa Diana. 320 de file de memorii pline de picanterii Luna trecuta Elton John a lansat autobiografia sa, in care vorbeste deschis despre .

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o .

Cod rutier 2019. Motivul nebanuit pentru care soferii risca amenzi usturatoare, chiar daca au anvelope de iarna

Conducatorii auto din Romania risca sa primeasca amenzi usturatoare, in aceasta perioada, chit ca au montate pe vehicule anvelopele de iarna. Politistii ii pot amenda pe soferi din mult mai multe motive, pe langa cele cunoscute. Cauciucurile speciale trebuie sa faca fata intemperiilor, cum ar fi poleiul si gheata, dar si sa indeplineasca anumite conditii.

Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada, potrivit noului Cod Rutier. Ce prevede legea

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare pe 12 octombrie 2019 si prevede pedepse usturatoare. Ai mai jos trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada. Cod Rutier 2019. Trei motive pentru care poti ramane fara permis pe autostrada Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa regulile legate .

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Motivele pentru care nu se listeaza mai multe companii la bursa de la Bucuresti

Daniel Apostol a prezentat la rubirca Jurnalul de economie, motivele pentru care nu se listeaza mai multe companii la bursa de la Bucuresti. Azi venim cu un raspuns la intrebarea De ce nu se listeaza mai.

Motivul neasteptat pentru care un moldovean i-a dat foc iubitei. Era culmea sa se intample asa!

Un barbat de 46 de ani din judetul Iasi a fost condamnat la 25 de ani de puscarie dupa ce a fost gasit vinovat de omor calificat. Constantin Alupoaei si-a incendiat iubita, care a murit dupa noua zile de.

Printesa Diana. Motivul SECRET pentru care Printesa Diana purta doua ceasuri la mana

Printesa Diana. Printre fotografiile care circula inainte de aniversarea mortii sale de pe 31 august, este una care o arata pe Printesa Diana la meci de polo, se intampla la doar cateva zile inaintea nuntii.

VIDEO Motivul pentru care pompierii au fost alertati de muncitorii care modernizeaza un mall din Buzau

Pompierii buzoieni au fost solicitati joi sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la parterul unui centru comercial, intr-o aripa aflata in proces de modernizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )