Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viviana Sposub a fost testata pozitiv pentru coronavirus: Am fost si eu depistata cu virusul Covid-19

B1 B1,
Viviana Sposub a fost testata pozitiv pentru coronavirus: Am fost si eu depistata cu virusul Covid-19

Viviana Sposub a decis sa isi facatestul PCR pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. in cursul zilei de astazi vedeta a primit si rezultatul, care, din nefericire, i-a adus o veste la care nu. continuă pe B1

Natatie: Federica Pellegrini a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Sportiva italiana Federica Pellegrini, multipla campioana mondiala si europeana la natatie, a anuntat, joi, ca a fost testata pozitiv cu coronavirus.

Doi ministri de externe au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa reuniunea de la Luxemburg

Ministrii de Externe ai Austriei si Belgiei au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa ce au participat, la inceputul saptamanii, la o reuniune la Luxemburg, relateaza Reuters si News. ro.

Barron, fiul lui Donald Trump, a fost si el testat pozitiv pentru Covid-19

Barron Trump, in varsta de 14 ani, fiul lui Donald si al Melaniei Trump, a fost testat si el pozitiv pentru Covid-19 impreuna cu parintii, a anuntat miercuri prima doamna a Statelor Unite, precizand ca de atunci a fost testat negativ, potrivit AFP.

Doi ministri de externe au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa reuniunea de la Luxemburg

Ministrii de Externe ai Austriei si Belgiei au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa ce au participat, la inceputul saptamanii, la o reuniune la Luxemburg, relateaza Reuters.

MotoGP: Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu coronavirus

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anuntat, joi, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a precizat ca este trist si suparat dupa acest rezultat. Rossi a facut dimineata un test rapid cu rezultat negativ, dar si unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai tarziu.

George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita. Cum se simte Viviana Sposub dupa ce s-a infectat

In cursul zilei de ieri George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Astazi vin noi informatii care spun ca si actuala iubita a actorului, Viviana Sposub ar fi fost depistata pozitiv. George Burcea a imbolnavit-o pe noua iubita Vineri va relatam despre faptul ca actorul George Burcea, a fost .

Andreea Balan, acuzatii dure la adresa lui George Burcea de cand e cu Viviana Sposub: Nu asa ar trebui sa se comporte un tata

De cand traieste o frumoasa poveste de iubire cu Viviana Sposub, George Burcea pare sa isi neglijeze cele doua fetite pe care le are cu Andreea Balan. Vedeta de la Te cunosc de undeva! ii aduce acuzatii dure fostului sau sot. Andreea Balan, acuzatii dure la adresa lui Burcea Desi au promis ca divortul nu .

Sam Querrey (49 ATP) a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv Americanul risca o suspendare de pana la trei ani

Tenismenul american Sam Querrey, locul 49 ATP, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fugit din Rusia, unde trebuia sa participe la turneul de la Sankt Petersburg, riscand o suspendare de pana la trei ani pentru incalcarea protocolului sanitar.

George Burcea a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19: M-am izolat imediat

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a primit rezultatul pozitiv vineri. in urma rezultatului, a facut si primele declaratii despre starea lui de.

Suceava: Primarul unei localitati si alti 14 angajati au fost depistati pozitiv cu COVID-19

Primarul localitatii Todiresti din Suceava si alti 14 angajati au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Agerpres. Vasile Avram a declarat ca saptamana trecuta unul dintre angajatii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )