Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vivo NEX, o chinezarie, ar putea fi cel mai scump telefon lansat in 2018

Playtech Playtech,
Vivo NEX, o chinezarie, ar putea fi cel mai scump telefon lansat in 2018

In stadiu de proiect, viitorul terminal de top a purtat numele de Vivo APEX Concept Phone. Gadgetul se pare insa ca se va transforma in dispozitiv de serie. Va fi foarte scump si se va intitula Vivo NEX. Au apus vremurile in care te orientai catre un telefon chinezesc pentru ca era incredibil de ieftin. continuă pe Playtech

Poza care iti arata viitorul iPhone mai scump, cu ecran mai mare

In toamna va fi prezentat cel putin un iPhone nou. Din detaliile de pana acum se vehiculeaza ca vor fi trei modele. Aceasta ar putea fi prima imagine cu cel mai scump. Cat asteptam un iPhone SE nou, cu ecran mai mare si eventual design de iPhone X, apar detalii despre modelele din toamna. Viitorul [].

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer cerebral

Un vaccin ar putea ajuta la prelungirea vietii persoanelor care se confrunta cu glioblastoma, cel mai agresiv tip de cancer, sugereaza rezultatele preliminare ale unui studiu, relateazaBBC.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie ia startul in Romania

Reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

Cel mai scurt TEST de IQ din lume: Are doar 3 intrebari, par foarte simple, dar multi se grabesc si GRESESC. Te provocam!

Testele de IQ sunt foarte populare tocmai pentru ca ne permit sa ne comparam cu alte persoane din punct de vedere al inteligentei. Urmatorul test este considerat cel mai scurt din lume si chiar daca la.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de referinta de 4,6485 lei/euro, in crestere cu 0,19% fata de nivelul atins miercuri, pana la cel mai mare nivel din 8 mai pana in prezent. Consiliul de.

Cel mai lung zbor din lume va fi lansat de Singapore Airlines. Dureaza aproape o zi

Singapore Airlines a anuntat ca va lansain octombrie cel mai lung zbor comercial din lume. Pasagerii vor zburanon-stop intre New York si Singapore, acoperind o distanta de aproximativ 9,500 de mile. n.

Eleste cel mai batran barbat din lume. Decizia radicalape care a luat-o la 114 ani - VIDEO

Fredie Blom e originar din Africa de Sud si urmeaza sa fie numit de catre cei de la Cartea Recordurilor cel mai batran om din lume. Pe data de 8 mai, Fredie a implinit varsta impresionanta de 114 ani si.

Compania aeriana care lanseaza cel mai lung zbor din lume

O companie aeriana e pregatita sa lanseze cel mai lung zbor din lume, unde vei avea timp suficient sa te plictisesti de cateva ori. Sunt o multime de zboruri in care poti sa dormi de cateva ori si sa mai ai timp si sa contempli asupra deciziei care te-a facut sa alegi o asemenea ruta.

Cristina Mihaela Dorobantu a fost ceruta in casatorie in cel mai neobisnuit loc

Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea rubricii Secrete intre fete de la Teo Show, Kanal D, a avut parte de cea mai inedita cerere in casatorie. Totul s-a intamplat in garajul casei in care ea si logodnicul sau locuiesc.

Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, a ajuns cel mai bogat ISRAELIAN

Roman Abramovici a devenit cel mai bogat israelian! Magnatul rus si patronul clubului de fotbal Chelsea Londra a sosit luni in Israel si a obtinut cetatenia israeliana, El a aterizat la bordul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )