Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vizita Angelei Merkel la Casa Alba ceva mai mult dect curtoazii la nivel nalt?

Hotnews Hotnews,
 Vizita Angelei Merkel la Casa Alba ceva mai mult dect curtoazii la nivel nalt?

Cancelarul german a plecat vineri, in vizita sa la Trump, cu o sarcina dificila si intr-un moment in care relatiile dintre Europa si SUA se tensioneaza pe cateva teme: taxele vamale pe aluminiu si otel, gazul rusesc din Nord Stream 2, cheltuielile mai mari pentru aparare, conflictul sirian si acordul nuclear cu Iranul. E un moment in care se impune si o clarificare, daca SUA vor, in continuare, sa confiste pozitia de lider mondial, sau lasa loc si altor premianti? intr-o vizita de doua ore si jumatate nu s-a putut epuiza totul, dar se spera intr-o scanteie de consens, daca pe Trump l-ar fi interesat si altceva, decat ideile lui Trump. continuă pe Hotnews

Trump afirma ca NATO ajuta mai mult Europa dect SUA

NATO ii ajuta mai mult pe europeni decat pe americani, a afirmat vineri Donald Trump in cursul unei conferinte de presa, organizata in comun cu cancelarul german, Angela Merkel, aflata in vizita la Washington, transmiteAgerpres, care citeaza AFP.

FOTO Casa Alba a publicat primele imagini de la ntlnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, n ziua n care Pompeo a fost confirmat ca sef al diplomatiei americane

Casa Alba a publicat, joi, primele imagini de la intalnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, in ziua in care Pompeo a fost confirmat in functia de sef al diplomatiei americane. Mike Pompeo, anterior director al CIA, s-a intalnit cu liderul nord-coreean la inceputul lunii aprilie.

FOTO in era destinderii intercoreene: Casa Alba arata fotografii de la intalnirea secreta dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un

In contextul summitului istoric intercoreean si confirmarii lui Mike Pompeo la postul de secretar de Stat, Casa Alba a difuzat pe contul sau de Twitter fotografii de la intalnirea secreta avuta de noul sef al diplomatiei americane cu liderul comunist de la Phenian.

Bancul zilei: Doua motive pentru care femeile traiesc mai mult dect barbatii

Primul motiv: Femeile traiesc mai mult decat barbatii pentru ca. ele intotdeauna intarzie. Al doilea motiv: Femeile traaiesc mai mult decat barbatii pentru.

Barometrul industrial: n luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne

In luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne, arata datele Barometrului Industrial, publicate miercuri de catre SNSPA si IRSOP. Exporturile au stagnat, in timp ce importurile au continuat sa creasca. Performanta mai slaba a exporturilor poate fi un motiv de preocupare in contextul inmultirii semnalelor despre o posibila decelerare a cresterii economice globale. in pofida avansului robust din luna martie, optimismul managerilor romani e in scadere.

Summitul Coreea de Nord-Coreea de Sud: Sud-coreenii spera la pace, mai mult dect la o reunificare rapida

In timp ce Coreea de Nord si Coreea de Sud se pregatesc pentru primul summit intre cele doua regiuni care are loc in ultimii 10 ani, multi sud-coreeni si-au redus asteptarile pe care le aveau de la summiturile precedente, sperand mai mult la pace decat la o reunificare rapida, relateaza Reuters.

Alexandru Paunescu, CSALB: Romanii sunt ceva mai contenciosi, insa pot rezolva disputele cu banca si in afara instantei, mai repede si gratuit

In ultimii ani, salile instantelor de judecata au gazduit sute de procese intre consumatori si banci, majoritatea fiind solutionate in favoarea institutiilor de credit. Exista, insa, si o cale mai usoara, GRATUITA, de a rezolva diferendele cu banca,.

Cat de necesare sunt hainele pentru animale. Cainii care stau in casa nu-si mai schimba blana primavara si iarna

Tot mai des vedem persoane care-si plimba animalele de companie imbracate in diferite hainute, create special pentru ele. Daca acum cativa ani totul parea doar un moft, in ultimii ani aceste accesorii pentru animale au devenit un must have pentru orice catelus.

Basescu: Am adus in balacareala interna statul Israel. Asta ne face cel mai mult rau. Va dati seama cum se uita toata lumea la noi? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu i-a criticat in termeni duri peliderii politici implicati in scandalul mutarii amabasadei din Israel. in opinia sa, cea mai mare problema, si motivul pentru care ne facem.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )