Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vizita istorica a premierului chinez in Romania. Li Keqiang a fost intampinat de Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Vizita istorica a premierului chinez in Romania. Li Keqiang a fost intampinat de Victor Ponta

Premierul chinez Li Keqiang a ajuns in Romania. Primul ministru al Chinei a fost intampinat la aeroportul Henri Coanda de catre omologul sau roman, Victor Ponta. continuă pe Antena3

Financial Times: Vizita premierului chinez in Romania - strategie de divizare a UE

Vizita premierului chinez, Li Keqiang, la Bucuresti, unde va participa la summit-ul liderilor din China si statele Europei Centrale si de Est, a creat ingrijorare la Bruxelles, fiind vazuta ca o strategie divide si cucereste, pentru a pune presiune pe UE in disputele cu Beijingul, potrivit FT.

Titus Corlatean la Digi24: Vizita premierului chinez nu are de ce sa provoace ingrijorare la Bruxelles

Ministrul de externe respinge criticile aduse de un diplomat european in legatura cu vizita pe care o va face premierul chinez in Romania. Seful diplomatiei romane spune ca vizita nu are de ce sa provoace ingrijorare la Bruxelles. Financial Times citeaza un diplomat european care a declarat, sub protectia anonimatului, ca vizita premierului chinez Li Keqiang la Bucuresti, unde va participa la summit-ul liderilor din China si statele Europei Centrale si de Est, a creat ingrijorare la Bruxelles, fiind vazuta ca o strategie divide si cucereste, pentru a pune presiune pe UE in disputele cu Beijingul.

Ponta: Vizita in Romania a premierului chinez este una istorica

Vizita in Romania a premierului chinez va fi una istorica si va intari si mai mult relatiile dintre cele doua tari, considera Victor Ponta, intr-un interviu acordat agentiei Xinhua, citata de.

Premierul chinez: Romania este un pilon important intre China si UE.

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat ca Romania este un pilon important intre China si Uniunea Europeana. Cred ca exista o baza solida pentru cooperarea intre Romania si China. Relatiile chino-romane sunt relatii exceptionale si tratam Romania ca un partener strategic si avem dorinta sa promovam cooperarea in domeniul comercial. Romania are o influenta deosebita in spatiul din Europa Centrala si de Est. Romania este a doua tara ca marime si ca populatie din aceasta zona si de aceea .

EXCLUSIV Salutul premierului chinez pentru romani si est-europeni, inaintea Forumului Economic Romania-China

In ajunul Reuniunii Sefilor de Guvern China - tarile din Europa Centrala si de Est, domnul Li Keqiang, premier al Consiliului de Stat al RP Chineze, transmite prin intermediul ziarului Adevarul urmatorul mesaj:.

De la agricultura la carma unei puteri mondiale: ascensiunea premierului chinez Li Keqiang, care vine luni la Bucuresti

S-a nascut intr-o zona rurala a Chinei, cunoscuta pentru saracia lucie. A avut ocazia sa-si continue studiile in SUA, insa a refuzat pentru a urca treapta cu treapta in structurile comuniste. Acum, conduce a doua cea mai mare economie mondiala, cu un PIB de 8. 300 de miliarde de dolari, si vrea sa introduca tururi obligatorii la inchisori pentru toti oficialii chinezi astfel incat acestia sa vada cu ochii lor consecintele infractiunii.

Drumarii pot face minuni si asfaltari peste noapte: urmeaza vizita premierului chinez

Drumarii pot face minuni si asfaltari peste noapte. Pentru cine trebuie. Soseaua care leaga DN1 de Snagov a fost facuta ca noua in doar doua zile. Nu va imaginati ca din grija pentru locuitorii din zona,.

Ponta: La miliardele Chinei viseaza toata lumea, vizita premierului chinez e o mare oportunitate

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, in perspectiva Forumului Economic Romania-China, ca evenimentul este o mare sansa pentru Romania si marcheaza atragerea de investitii, dar si deschiderea pietei Chinei pentru produsele agroalimentare romanesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )