Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vizita lui Donald Trump pune Italia si Belgia pe jar

Adevărul Adevărul,
Vizita lui Donald Trump pune Italia si Belgia pe jar

Autoritatile italiene si cele belgiene au luat masuri draconice de securitate pe timpul prezentei presedintelui american, Donald Trump, in Peninsula si in Belgia, pentru summit-ul NATO. continuă pe Adevărul

Alerta si la Vatican chiar inainte de vizita lui Donald Trump: Piata Sfantul Petru a fost evacuata dupa gasirea unui pachet suspect

Panica si teroarea ce a lovit Europa in urma atentatului de luni seara de la Manchester Arena se extinde si departe de granitele Marii Britanii. Marti dupa-amiaza, Piata Sfantul Petru din.

Donald Trump si-a inceput prima vizita de stat in Arabia Saudita

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a inceput in aceasta dimineata prima vizita de stat dintr-un adevarat maraton international de opt zile, dupa ce a aterizat in Arabia Saudita.

Batranetea isi spune cuvantul: Donald Trump, epuizat dupa a doua vizita din cadrul turneului sau international (FOTO)

Turneul international al presedintelui american Donald Trump nu este unul acesta. Oboseala s-a instalat deja chiar inainte ca seful de stat sa dea curs celor doua intalniri cruciale pe care le v.

Donald Trump, despre vizita lui in Arabia Saudita, impreuna cu sotia: A fost o zi minunata

Presedintele SUA, Donald Trump, le-a declarat ziaristilor, dupa primele sale actiuni oficiale in Arabia Saudita. ca a fost o zi minunata.

Donald Trump a sosit la Riad pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

VIDEO Donald Trump a sosit in Arabia Saudita, pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3176 seconds )