Libnet.ro
UNICEF

06:00

Batranetea isi spune cuvantul: Donald Trump, epuizat dupa a doua vizita din cadrul turneului sau international (FOTO)

B1 B1,
Batranetea isi spune cuvantul: Donald Trump, epuizat dupa a doua vizita din cadrul turneului sau international (FOTO)

Turneul international al presedintelui american Donald Trump nu este unul acesta. Oboseala s-a instalat deja chiar inainte ca seful de stat sa dea curs celor doua intalniri cruciale pe care le v. continuă pe B1

FOTO. Liderii internationali condamna masacrul inocentilor de pe Manchester Arena. Donald Trump: Tinerii au fost ucisi de niste ratati. Nu ii voi face monstri, pentru ca le-ar placea acel termen, ar spune ca e un nume grozav. Vladimir Putin: Este o crima

Liderii internationali, intre care presedintele american Donald Trump, premierul canadian Justin Trudeau, cancelarul german Agela Merkel, presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau rus, Vladimir Putin, au condamnat atentatul de pe Manchester Arena, de la finalul concertului cantaretei americane Ariana Grande, in care si-au pierdut viata 22 de persoane, intre care si copii, si au fost raniti alti 59.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Bugetul propus de Donald Trump dezavantajeaza persoanele cu venituri scazute

Presedintele american Donald Trump a propus numeroase schimbari in rolul guvernului federal, promovand un buget care elimina programe sociale despre care Casa Alba spune ca sunt o risipa de bani si creeaza prea multa dependenta, noteaza Washington Post.

A incalcat toate regulile pentru un selfie cu Donald Trump. Imaginea care i-a infuriat pe oficialii israelieni

Deputatul israelian Oren Hazan a reusit luni sa isi faca un selfie cu presedintele american, Donald Trump, incalcand protocolul primirii acestuia pe aeroportul din Tel Aviv si trecand.

Unul din cofondatorii Twitter si-a cerut scuze americanilor pentru ca datorita retele pe care a inventat-o a ajuns Donald Trump presedinte (VIDEO)

Twitter isi cere scuze lumii intregi pentru ca l-a facut pe Donald Trump presedinte. Un cofondator al retelei sociale a povestit ca ii pare rau ca actualul lider de la Casa Alba s-a folosit de.

Donald Trump la Riad: Un NATO arab este oare posibil?

Acesta pare sa fie proiectul pentru care, foarte probabil, conform unor surse multiple, Donald Trump isi va exprima sustinerea la reuniunea din Arabia Saudita cu sefi de state din lumea araba.

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

Donald Trump a vizitat Zidul Plangerii

Presedintele Donald Trump a scris istorie in aceasta dupa-amiaza, devenid primul lider american care a vizitat in timpul mandatului Zidul Plangerii, un loc de rugaciune care a generat tensiuni constante intre musulmanii, crestinii si evreii din Ierusalim, transmite NBC News.

Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

VIDEO Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )