Libnet.ro
UNICEF

17:16

Vizita. Presedintele PPE, Joseph Daul, si Klaus Iohannis, vin la cea mai moderna ferma de vaci din Baragan

Adevărul Adevărul,
Vizita. Presedintele PPE, Joseph Daul, si Klaus Iohannis, vin la cea mai moderna ferma de vaci din Baragan

Una dintre cele mai moderne ferme de vaci din judetul Calarasi va fi vizitata, marti, de presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, insotit de candidatul la presedintie Klaus Iohannis. Vizita nu este deloc intamplatoare. Ferma apartine deputatului Vasile IliutaPDL), unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan. continuă pe Adevărul

intalnire cu fermierii. Presedintele PPE, Joseph Daul, si Klaus Iohannis, in vizita la cea mai moderna ferma de vaci din Baragan

Una dintre cele mai moderne ferme de vaci din judetul Calarasi va fi vizitata, marti, de presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, insotit de candidatul la presedintie Klaus Iohannis. Vizita nu este deloc intamplatoare. Ferma apartine deputatului Vasile IliutaPDL), unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan.

Presedintele PPE, Joseph Daul, se intalneste cu presedintele Traian Basescu si cu reprezentantii partidelor de dreapta din Romania

Joseph Daul, presedinte al Partidului Popular European si presedinte al grupului parlamentar al PPE din cadrul Parlamentului European, Joseph Daul, va avea, marti, o intrevedere cu presedintele Traian Basescu,.

Presedintele PPE, Joseph Daul, la Bucuresti: Am venit pentru a spriji candidatul de centru-dreapta, Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Partidului Popular European, aflat in vizita in Romania, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a venit pentru a-si anunta sprijinul pentru candidatul ACL la alegerile prezidentiale,.

Joseph Daul: Evenimentele remarcabile din noiembrie 1989 au fost inceputul unei noi ere a libertatii

Idealurile care au condus la prabusirea Zidului Berlinului trebuie duse mai departe, a declarat liderul Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la acel eveniment.

VIDEO. Joseph Daul: Familia de centru-dreapta trebuie SA FIE UNITA pentru a castiga alegerile

Joseph Daul, presedintele PPE, a declarat, marti, ca a venit la Bucuresti pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis in cursa prezidentiala, el mentionand, referitor la intalnirile avute cu partidele afiliate PPE, ca unora le-a spus ca familia de centru-dreapta trebuie sa fie unita pentru a castiga alegerile .

Klaus Iohannis ia parte la prima confruntare cu Ponta: Am lasat de la mine, acum am hotarat sa vin (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20. 00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul Victor Ponta. Am.

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis va ajunge duminica in cinci orase din judetul Hunedoara

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, va efectua duminica o vizita in judetul Hunedoara, alaturi de copresedintele ACL, Vasile Blaga, si staff-ul de campanie.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 20.00

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat luni seara, de la ora 20. 00, la postul Realitatea TV.

Klaus Iohannis: Nu este demisia lui Corlatean, ci a fost decizia lui Ponta. Cel care trebuia sa demisioneze este Ponta

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat luni seara, de la ora 20. 00, la postul Realitatea TV.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )