Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Alexandrescu recunoaste ca a fost prost sfatuit, in conflictul de la Opera, de unul dintre consilierii sai, Rares Zaharia

Adevărul Adevărul,
Vlad Alexandrescu recunoaste ca a fost prost sfatuit, in conflictul de la Opera, de unul dintre consilierii sai, Rares Zaharia

Ministrul demisionar al Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat intr-un interviu acordat postului RFI ca a fost prost sfatuit de consilierul sau pe probleme de Opera, Rares Zaharia, si ca prim-ministrul Dacian Ciolos ar fi putut sa-l sprijine mai mult. continuă pe Adevărul

Vlad Alexandrescu: Rezolvarea situatiei de la Opera depinde de o reasezare institutionala

Ministrul demisionar al Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat intr-un interviu acordat postului RFI ca a fost prost sfatuit de consilierul sau pe probleme de Opera, Rares Zaharia, si ca prim-ministrul Dacian Ciolos ar fi putut sa-l sprijine mai mult.

Vlad Alexandrescu, despre scandalul de la Opera: Discursul presedintelui mi s-a parut injust

Ministrul demisionar al Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat ca nu se poate stabili un dialog fructuos intre parti, la Opera Nationala din Bucuresti, astfel ca ar trebui luate niste masuri severe, precum suspenda .

Controversele din mandatul lui Vlad Alexandrescu la sefia Ministerului Culturii

Un al treilea ministru din Cabinetul Ciolos a demisionat, miercuri. Este vorba de Vlad Alexandrescu care, timp de cinci luni, s-a aflat la sefia Ministerului Culturii. Desi mandatul sau a fost unul scurt, numele ministrului a fost legat de mai multe controverse, precum implicarea sa in scandalul de la Opera Nationala din Bucuresti si campania pentru achizitionarea operei lui Brancusi, Cumintenia Pamantului.

Cumplitul paradox al demisiei ministrului Vlad Alexandrescu: este regretat atat de reformisti, cat si de tribalisti. Cronica unei demisii anuntate

Demisia ministrului Vlad Alexandrescu a incins spiritele in cultura romana. Atat ministrul, cat si sustinatorii sai de pe Facebook si din strada, considera ca a fost victima fortelor retrograde si tribaliste din cultura. Aceleasi forte, reprezentate de protestatarii din Opera si de dirijorul Tiberiu Soare, se declara, insa, mahnite de demisia ministrului, reamintind ca el este cel care l-a numit pe Tiberiu Soare director al institutiei.

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

Vlad Alexandrescu ii raspunde lui Ion Caramitru, dupa ce acesta i-a solicitat demisia: M-as fi asteptat sa veniti cu solutii pentru rezolvarea diferendelor

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, i-a raspuns presedintelui UNITER, Ion Caramitru, dupa ce acesta i-a transmis, in numele institutiei pe care o reprezinta, o scrisoare deschisa prin care i-a solicitat demisia, in urma mai multor gafe pe care demnitarul le-a facut de la preluarea mandatului.

Mircea Badea il ataca pe Tudor Chirila pe tema demisiei ministrului Culturii: Este verisorul sotiei lui Vlad Alexandrescu. Ce explicatie a dat artistul

Cantaretul si actorul Tudor Chirila a fost atacat de Mircea Badea, dupa ce si-a exprimat dezaprobarea privind demisia ministrului Culturii Vlad Alexandrescu. Realizatorul Antenei 3 a dezvaluit ca artistul este verisorul sotiei fostului ministru tehnocrat, insinuand ca acesta ar fi principalul motiv pentru care s-a revoltat. in replica, Tudor Chirila a explicat care este, de fapt, adevarata legatura dintre el si Raluca Alexandrescu.

Internautii il sustin pe Vlad Alexandrescu

Imediat dupa ce Vlad Alexandrescu si-a dat demisia din functia de ministru al culturii, pe Facebook a fost lansata o convocare la un protest de sustinere, la ora 19,00, in fata Palatului Victoria, sub titlul Je suis Vlad. Internautii au initiat si o scrisoare de sustinere care poate fi semnata online.

Tudor Chirila: imi pare rau ca ministrul Vlad Alexandrescu a cedat presiunilor. Mai corect formulat ar fi sa spun ca imi pare rau ca premierul Dacian Ciolos i-a cerut demisia

Artistul Tudor Chirila a publicat un mesaj pe Facebook prin care il critica pe Dacian Ciolos ca urmare a demisiei ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. De asemenea, Chirila a mai adaugat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )