Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare. Procurorii au expediat in instanta un nou dosar penal pe numele ex-premierului

Adevărul Adevărul,
Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare. Procurorii au expediat in instanta un nou dosar penal pe numele ex-premierului

Ex-premierul Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare, pe langa cei noua ani la care deja a fost condamnat. Procuratura Anticoruptie anunta ca a finalizat urmarirea penala si a expediat in instanta de judecata o noua cauza penala pe numele fostului prim-ministru pentru spalare de bani in proportii deosebit de mari. continuă pe Adevărul

Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare. Ce invinuiri ii mai aduc procurorii fostului premier

Procuratura Anticoruptie anunta ca a finalizat urmarirea penala si a expediat in instanta de judecata cauza penala pe faptul savarsirii infractiunii de spalare de bani in proportii deosebit de mari, in care este invinuit ex-premierul Vlad Filat.

Vlad Filat risca inca 10 ani de inchisoare: Acuzatii grave impotriva fostului premier

Fostul premier moldovean Vlad Filat a fost trimis din nou in judecata de catre procuratura de la Chisinau intr-un dosar in care este acuzat de spalare de bani in proportii deosebit de mari. Acesta risca o.

Un iesean condamnat la zece ani de nchisoare si dat n urmarire a ajuns preot n California

Un barbat condamnat la zece ani de inchisoare cu executare la Iasi si dat in urmarire generala a slujit ca preot, timp de trei ani, la o biserica ortodoxa din Statele Unite ale Americii. Dupa ce palmaresul sau infractional a fost aflat de enoriasi, Iulian Ilie a disparut si din SUA. El este cautat in continuare de politie, scrie Ziarul de Iasi.

Avocatul lui Vlad Filat, despre noul dosar penal deschis pe numele fostului prim-ministru: Este un dosar politic

Avocatul lui Vlad Filat, Victor Munteanu, sustine ca noul dosar penal in privinta clientului sau, este unul eminamente politic si poarta un caracter vadit electoral, menit sa creeze un fon mediatic in plina campanie electorala pentru alegerile parlamentare din februarie.

Avocat: Plangerile depuse de Vlad Filat la CEDO vor fi examinate in mod prioritar

Avocatul Victor Munteanu, cel care asigura apararea ex-premierului Vlad Filat, a depus o cerere la CEDO in interesele lui clientului sau, prin care a solicitat prioritizarea examinarii plangerilor depuse la Curtea din Strasbourg.

Dumitru (Mitica) Dragomir, condamnat la 4 ani inchisoare cu executare, in dosarul RCSRDS

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a primit peste 3 milioane euro mita de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, in schimbul acordarii drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Dumitru Dragomir, condamnat la patru ani inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat ca primit peste 3 milioane.

O fetita de zece ani a unor romani a cucerit Suedia. Eva a ajuns in finala concursului Suedezii au talent

Eva Jumatate, o fetita de 10 ani a unor medici romani stabiliti in Suedia, a reusit sa-i impresioneze cu vocea sa puternica pe juratii concursului Suedezii au talent. Tanara a cantat piesa lui Loren.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )