Libnet.ro
UNICEF

10:45

Avocatul lui Vlad Filat, despre noul dosar penal deschis pe numele fostului prim-ministru: Este un dosar politic

Adevărul Adevărul,
Avocatul lui Vlad Filat, despre noul dosar penal deschis pe numele fostului prim-ministru: Este un dosar politic

Avocatul lui Vlad Filat, Victor Munteanu, sustine ca noul dosar penal in privinta clientului sau, este unul eminamente politic si poarta un caracter vadit electoral, menit sa creeze un fon mediatic in plina campanie electorala pentru alegerile parlamentare din februarie. continuă pe Adevărul

Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare. Procurorii au expediat in instanta un nou dosar penal pe numele ex-premierului

Ex-premierul Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare, pe langa cei noua ani la care deja a fost condamnat. Procuratura Anticoruptie anunta ca a finalizat urmarirea penala si a expediat in instanta de judecata o noua cauza penala pe numele fostului prim-ministru pentru spalare de bani in proportii deosebit de mari.

Avocat: Plangerile depuse de Vlad Filat la CEDO vor fi examinate in mod prioritar

Avocatul Victor Munteanu, cel care asigura apararea ex-premierului Vlad Filat, a depus o cerere la CEDO in interesele lui clientului sau, prin care a solicitat prioritizarea examinarii plangerilor depuse la Curtea din Strasbourg.

Vlad Filat risca inca 10 ani de inchisoare: Acuzatii grave impotriva fostului premier

Fostul premier moldovean Vlad Filat a fost trimis din nou in judecata de catre procuratura de la Chisinau intr-un dosar in care este acuzat de spalare de bani in proportii deosebit de mari. Acesta risca o.

Vlad Filat risca inca pana la zece ani de inchisoare. Ce invinuiri ii mai aduc procurorii fostului premier

Procuratura Anticoruptie anunta ca a finalizat urmarirea penala si a expediat in instanta de judecata cauza penala pe faptul savarsirii infractiunii de spalare de bani in proportii deosebit de mari, in care este invinuit ex-premierul Vlad Filat.

DOSAR PENAL dupa postarea trucata cu Klaus Iohannis in uniforma militara nazista: Procurorii s-au sesizat din oficiu

Consilierul Constantin Guguianu care a demisionat, luni, din PSD, s-a ales si cu un dosar penal dupa ce saptamana trecuta a postat pe Facebook fotografii trucate cu presedintele Iohannis in haine militare.

Dosar penal pentru fostul consilier judetean care a postat imaginea trucata cu Klaus Iohannis

Procurorii de la Galati s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce fostul consilier judetean Constantin Guguianu din Vrancea a postat pe Facebook o imagine trucata cu presedintele Iohannis imbracat.

Dosar penal, deschis pe numele consilierului judetean PSD Vrancea ce a distribuit pe Facebook o fotografie trucata cu Iohannis n uniforma nazista

Parchetul Galati s-a autosesizat si a deschis dosar in cazul consilierului PSD din CJ care a distribuit pe Facebook o fotografie trucata cu presedintele Klaus Iohannis cu cascheta si in haine militare naziste. Constantin Guguianu este cercetat pentru incalcarea articolului de lege ce interzice raspandirea sau vanzarea, prin orice mijloace, ori confectionarea de simboluri fasciste, rasiste sau xenofobe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )