Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vlad Plahotniuc a demisionat din functia de presedinte al PDM:Cine vrea sa se rafuiasca politic sa o faca cu mine, dar nu cu colegii din partid

Adevărul Adevărul,
Vlad Plahotniuc a demisionat din functia de presedinte al PDM:Cine vrea sa se rafuiasca politic sa o faca cu mine, dar nu cu colegii din partid

Vlad Plahotniuc a anuntat luni, 24 iunie, ca demisioneaza din functia de presedinte al Partidului Democrat din Moldova PDM) si ca nu intentioneaza sa mai candideze la aceasta functie. Plahotniuc considera ca prin lipsa sa la conducerea formatiunii, partidele proeuropene vor accepta pe viitor o alianta cu PDM. continuă pe Adevărul

Gheorghe Falca a demisionat din functia de primar al Aradului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, vineri, ca si-a depus demisia din functie, pentru a putea sa-si preia mandatul de eurodeputat castigat in urma alegerilor europarlamentare din 26.

Dumitru Diacov anunta ca nu va candida pentru functia de presedinte al PDM

Presedintele de onoare al PDM, Dmitru Diacov, a afirmat ca nu va candida la sefia formatiunii dupa ce Vlad Plahotniuc si-a anuntat demisia din functie.

Vlad Plahotniuc a demisionat din fruntea Partidului Democrat

Liderul PD din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, renunta la functie. Plecat din tara, dupa ce PD a renuntat la guvernare in favoarea fortelor pro-europene, Plahotniuc anunta ca demisioneaza din scaunul de.

Andrei Nastase il avertizeaza pe Vlad Plahotniuc ca vinovatiile nu pot fi absolvite de o simpla demisie

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, il avertizeaza pe Vlad Plahotniuc ca demisionarea sa din functia de lider al PDM nu-l va salva de inchisoare. in acest sens, ministrul a declarat ca va apela la institutiile internationale de investigatie, inclusiv la FBI, pentru suport institutional in vederea demonstrarii vinovatiei lui Vlad Plahotniuc in frauda bancara si spalarea banilor rusesti pe teritoriul Republicii Moldova.

Maia Sandu comenteaza demisia lui Vlad Plahotniuc de la sefia PDM

Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac, astfel a comentat Maia Sandu decizia lui Vlad Plahotniuc de a se retrage de la conducerea Partidului Democrat. Prim-ministrul a raspuns astfel unei intrebari adresate la conferinta de presa sustinuta dupa intalnirea cu o delegatie de europarlamentari, transmite IPN.

Dmitrii Kozak, atac la adresa lui Vlad Plahotniuc: Suntem bucurosi ca acest criminal a plecat din Moldova

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Kozak, a declarat luni, 24 iunie, dupa intrevederea cu Igor Dodon, ca Republica Moldova a fost pana in acest moment capturata de catre criminalul Vlad Plahotniuc.

Gheorghe IalomitianuA DEMISIONAT din PNL: Actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea

Gheorghe Ialomitianua demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea. Am fost invitat la actiunile mari ale partidului, era foarte bine sa fiu acolo, insa.

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea, a declarat el, pentru HotNews. ro.

Ce spune Plahotniuc despre depunerea mandatului de deputat

Vlad Plahotniuc a declarat, dupa anuntul despre demisia sa din functia de presedinte al PDM, ca orice decizie pe subiectul renuntarii la mandatul de deputat urmeaza sa fie luata de catre el impreuna cu cetatenii care l-au ales: Este mandatul care apartine cetatenilor din Nisporeni, nu mie sau altcuiva.

Victor Ciorbea a demisionat din functia de Avocat al Poporului. Variantele care i-ar putea lua locul

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a demisionat. Opozitia vine cu diverse propuneri in ceea ce priveste preluarea acestei functii. Victor Ciorbea a inaintat luni o adresa presedintilor Senatului si Camerei D.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )