Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vlad Voiculescu: Va fi nevoie de cateva luni ca productia de vaccinuri si cantitatea distribuita in Romania sa fie cea de care avem nevoie, dar sunt multe necunoscute Pericolul e ca alte tulpini sa se dezvolte (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu: Va fi nevoie de cateva luni ca productia de vaccinuri si cantitatea distribuita in Romania sa fie cea de care avem nevoie, dar sunt multe necunoscute Pericolul e ca alte tulpini sa se dezvolte (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca principala limitare in acest moment este reprezentata de numarul de doze de vaccin anti-COVID-19 care sosesc in tara. E o cursa contra cronometru. continuă pe B1

Vlad Voiculescu: Daca platforma nu o sa poata sa permita o programare, luam in considerare o lista de asteptare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca, in cazul in care platforma pentru vaccinarea anti-Covid-19 nu va permite programarea pentru o anumita data, una dintre alternative ar fi sa se ia in considerare o lista de asteptare in care doritorii sa se inscrie, urmand ca acestia sa poata fi contactati de autoritati prin call-center.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Romania va fi afectata de scaderea livrarilor de vaccin anuntate de Pfizer in Europa

Vlad Voiculescu a afirmat, vineri dupa-amiaza, intrebat daca tara noastra va fi afectata de faptul ca Pfizer a anuntat o scadere a livrarii vaccinului anti-COVID in Europa, ca sigur Romania va fi afectata, insa campania de imunizare poate continua pentru ca exista o rezerva care sa asigure rapelul de aproximativ 100. 000 de vaccinuri si statul nostru va mai primi si alte doze.

Vlad Voiculescu, dupa ce spunea ca platforma de programare pentru vaccinare functioneaza bine: Am evaluat partial gresit. Am primit sute de comentarii si reactii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, admite problemele majore de functionare a platformei de programare pentru vaccinarea impotriva COVID a celor din etapa a doua a campaniei. Dupa ce vineri seara a scris pe Facebook ca platforma functioneaza si bine si este intuitiva, Voiculescu a revenit spunand ca a evaluat partial gresit si ca a primit sute de comentarii si reactii.

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

Vlad Voiculescu se delimiteaza de organizarea campaniei de vaccinare: Efortul logistic nu e in primul rand al Ministerului Sanatatii

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca principala responsabilitate din efortul logistic pe care il presupune campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 apartine Ministerului Apararii, ca pa.

Vlad Voiculescu s-a ragzandit. Platforma de programare pentru vaccinare nu mai functioneaza bine: Am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a admis, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca platforma de programare pentru vaccinarea impotriva COVID a celor din etapa a doua are probleme.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a programat parintii pentru vaccinare: Mai e mult de munca cu platforma, am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a recunoscut ca a evaluat partial gresit platforma pentru inscriere la vaccinare. Mai este mult de munca, a spus ministrul, dupa ce numerosi oameni au asteptat ore sau nu s-au putut inscrie.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca a reusit sa ii programeze pe parintii sai pentru vaccinarea impotriva COVID-19, folosind plaftorma dedicata, iar aceasta a functionat bine.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine si e intuitiva

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de Facebook ca platforma pentru vaccinare functioneaza bine si ca el tocmai si-a programat parintii. Ministrul recunoaste ca au fost erori si vor mai fi, dar asigura ca acestea se vor remedia. Acesta atrage atentia ca nu sunt doze de vaccin la discretie si ca persoanele in varsta au prioritate.

Redeschiderea scolilor nu e o garantie, ci o promisiune. Vlad Voiculescu, despre vaccinare: Tot personalul din invatamant intra in etapa a doua

Vlad Voiculescu a afirmat ca nu este o garantie deschiderea scolilor pe 8 februarie, ci o promisiune si un obiectiv al Guvernului, daca situatia epidemiologica o va permite. Ministrul Sanatatii a adaugat ca tot personalul din invatamant intra in etapa a doua de vaccinare, care a inceput vineri, si vor fi testate toate persoanele, inclusiv cele care au fost contacti ai unor persoane infectate cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )