Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vlad Voiculescu, reactie ravasitoare dupa ce Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, a castigat la Sectorul 5

Playtech Playtech,
Vlad Voiculescu, reactie ravasitoare dupa ce Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, a castigat la Sectorul 5

Ieri, 27 septembrie, cetatenii romani au iesit la urne pentru a-si alege primarii. in Sectorul 5 al Capitalei au fost sase candidati care au concurat pentru aceasta functie. Rezultatele exit-poll-urilor l-au dat castigator pe Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Reactia furibunda a contracandidatului . continuă pe Playtech

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis.

VLAD VOICULESCU CATRE NEGOITA, BALUTA SI PIEDONE: Bairamul, furtul din banul public s-au terminat

Copresedintele USR PLUS Vlad Voiculescu, care ar urma sa preia functia de viceprimar al Capitalei dupa validarea mandatului de consilier general, a transmis viitorilor primari de sector de la alte formatiuni care vor fi validati in functii ca bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat, iar responsabilii pentru fapte de coruptie din Primaria Generala si cele de sector vor trebui trasi la raspundere.

Vlad Voiculescu, dupa victoria lui Piedone la Sectorul 5: E dincolo de trist pentru mine. E dincolo de puterea mea de intelegere

Vlad Voiculescu a spus ca victoria lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 al Capitalei este peste puterea sa de intelegere.

VLAD VOICULESCU: E un inceput pentru un alt tip de oameni in politica

Rezultatele exit-poll-urilor arata un inceput pentru un alt tip de oameni in politica, a afirmat copresedintele USR PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, conform Agerpres.

Monica Pop, atac la Vlad Voiculescu: Au murit oameni care puteau fi in viata acum daca nu exista el!

Monica Pop este cunoscuta pentru comentariile si criticile dure, mai ales cand vine vorba de autoritatile statului. in plina campanie electorala pentru Alegerile Locale, Monica Pop a avut un atac dur impotriva lui Vlad Voiculescu. Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar la Capitalei, a fost si Ministrul Sanatatii pentru o scurta perioada. Drama de la .

VLAD VOICULESCU: Facem plangere penala si ne adresam Curtii de Conturi pentru publicitatea mascata facuta de Firea

Copresedintele USL PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca, in urma deciziei Biroului Electoral care a confirmat ca primarul general, Gabriela Firea, si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala, se vor inainta o plangere penala si o scrisoare catre Curtea de Conturi.

in Consiliul General, din calculele noastre avem majoritate impreuna cu PNL. Vlad Voiculescu va fi viceprimar and

Liderul USR Bucuresti Claudiu Nasui a anuntat luni ca, din calculele USR-PLUS, exista o majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti alaturi de PNL, iar liderul PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu va fi viceprimar, conform news. ro.

Claudiu Nasui: Vlad Voiculescu va fi viceprimar, avem majoritate in Consiliul General Bucuresti

Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, a anuntat ca Vlad Voiculescu va fi viitorul viceprimar al Capi.

Monica Pop, atac la Vlad Voiculescu in ziua votului: Acest sinistru personaj inselator a facut mult rau medicinii romanesti

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie Bucuresti Monica Pop a lansat duminica un atac la adresa liderului PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu, cel care deschide lista USR-PLUS la Consiliul General al Capitalei, afirmand despre acesta ca a facut mult rau medicinii romanesti.

Ce rusine! Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru Colectiv, a fost ales primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Piedone, sustinut de partidul lui Dan Voiculescu, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )