Libnet.ro
UNICEF

21:00

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Hotnews Hotnews,
 Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis. continuă pe Hotnews

Vlad Voiculescu, reactie ravasitoare dupa ce Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, a castigat la Sectorul 5

Ieri, 27 septembrie, cetatenii romani au iesit la urne pentru a-si alege primarii. in Sectorul 5 al Capitalei au fost sase candidati care au concurat pentru aceasta functie. Rezultatele exit-poll-urilor l-au dat castigator pe Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Reactia furibunda a contracandidatului .

Piedone, candidatul condamnat al lui Voiculescu, ales primar: Dreptatea a invins!

Cristian Piedone, proaspatul primar ales al Sectorului 5 din Capitala, condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv, a comentat pe Facebook victoria sa, precizand ca judecata poporului a decis!.

Ce rusine! Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru Colectiv, a fost ales primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Piedone, sustinut de partidul lui Dan Voiculescu, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Suspiciune de frauda masiva in Sectorul 5, unde Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, pretinde ca a castigat. Cristian Bacanu (PNL): Vom solicita renumararea voturilor

Cristian Bacanu, candidatul PNL sustinut si de USR-PLUS la Primaria Sectorului 5, a anuntat ca are dovezi ce demonstreaza acte de frauda la alegerile locale de duminica. Liberalul sustine ca la o sectie.

Coliban, prima reactie dupa ce a fost ales primar al Brasovului: Sunt multe lucruri care necesita o atentie din prima zi de mandat

Allen Coliban a fost ales primar al Brasovului in urma scrutinului din 27 septembrie. Candidatul a declarat ca se astepta sa castige, desi nu multa lume le-ar fi dat sanse. Mai mult decat atat, primarul.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Reactii dure dupa alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv: Este un actor lipsit de scrupule (VIDEO)

Apar reactii durea dupa realegerea lui Critian Popescu Piedone ca primar al Sectorul 5. Presedintele Asociatiei Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 ca este un actor lipsit de scrupule.

Ce sanse are Piedone sa isi incheie noul mandat de primar cu doua condamnari in palmares

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost ales cu doua condamnari la activ: una definitiva, cu suspendare, pentru ca a favorizat firmele fiilor lui pe vremea cand era edilul Sectorului 4, iar a doua, pe fond, in dosarul Colectiv. Piedone poate spera, astfel, la o decizie de achitare sau la una de rejudecare, altfel va pierde functia nou-castigata, iar alegerile de la Sectorul 5 se vor repeta.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

Piedone, condamnat la peste 8 ani de inchisoare in prima instanta, a castigat Primaria Sectorului 5. Cristian Bacanu s-a recunoscut invins

Cristian Bacanu, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS s-a recunoscut invins in fata lui Cristian Popescu Piedone in competitia pentru Primaria Sectorului 5 din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )