Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vlad Voiculescu vrea negocieri cu PNL doar in cadrul Aliantei USR-PLUS

România Liberă România Liberă,
Vlad Voiculescu vrea negocieri cu PNL doar in cadrul Aliantei USR-PLUS

Presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, precizeaza ca doreste ca alianta cu USR sa continue, d. continuă pe România Liberă

VLAD VOICULESCU, DUPA CE PNL A ANUNTAT CA-L SUSTINE PE NICUSOR DAN: Nu voi merge mai departe cu candidatura

Candidatul PLUS la Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a anuntat, vineri, ca nu merge mai departe cu candidatura sa, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan pentru aceasta functie.

Vlad Voiculescu: Orice negociere cu PNL sa fie facuta doar in Alianta. USR-PLUS e singura care poate opri un nou dezmat, o noua ciuma, de data asta de alta culoare

Vlad Voiculescu scrie, luni, pe Facebook, ca PLUS nu a cerut ruperea aliantei cu USR, dimpotriva a cerut functionarea acesteia. Voiculescu afirma ca a cerut ca orice negociere sa se faca in numele Aliantei USR PLUS, nu doar de catre un partid, intrucat forta politica constituita din USR si PLUS este singura care poate opri un nou dezmat, o noua ciuma, de data asta de alta culoare.

Vlad Voiculescu si-a anuntat retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei: Este pacat ca avem un candidat care a fost ales in spatele usilor inchise

Vlad Voiculescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria generala a Bucurestiului, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan. Cu toate acestea, Voiculescu a criticat PNL pentru modul in care a ales sa stabileasca candidatul opozitiei, in spatele usilor inchise, fara sa consulte cetatenii.

Nicusor Dan: L-am provocat pe Vlad Voiculescu sa avem niste dezbateri pe Bucuresti, dar a refuzat Am salutat faptul ca se retrage (VIDEO)

Nicusor Dan a salutat retragerea lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primaria Capitalei si nu a evitat sa intre intr-un clinci cu acesta, desi fostul ministru reclama ca intelegerea dintre PNL si independent.

Vlad Voiculescu nu mai candideaza: Nicusor Dan a facut uz de politica veche. Scopul NU scuza mijloacele. E pacat ca avem un candidat ales in spatele usilor inchise, dupa interesele unui sef de partid sau al altuia (VIDEO)

Vlad Voiculescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, dupa ce PNL a decis ca-l va sustine peNicusor Dan. Cum acesta a fost candidatul USR si PMP a anuntat de asemenea ca-l.

Vlad Voiculescu se retrage, dar pune tunurile pe Nicusor Dan: A fost ales pe din dos, in spatele usilor inchise, dupa interesele unui sef de partid

Candidatul PLUS, Vlad Voiculescu, s-a retras din cursa pentru Primaria Capitalei, insa il critica dur pe Nicusor Dan. Avem un candidat care a fost ales pe din dos, in spatele usilor inchise, dupa interesele unui sef de partid, a spus Vlad Voiculescu, care va deschide lista PLUS pentru Consiliul General al Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )