Libnet.ro
UNICEF

16:45

VLAD VOICULESCU, DUPA CE PNL A ANUNTAT CA-L SUSTINE PE NICUSOR DAN: Nu voi merge mai departe cu candidatura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLAD VOICULESCU, DUPA CE PNL A ANUNTAT CA-L SUSTINE PE NICUSOR DAN: Nu voi merge mai departe cu candidatura

Candidatul PLUS la Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a anuntat, vineri, ca nu merge mai departe cu candidatura sa, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan pentru aceasta functie. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu si-a anuntat retragerea din cursa pentru Primaria Capitalei: Este pacat ca avem un candidat care a fost ales in spatele usilor inchise

Vlad Voiculescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria generala a Bucurestiului, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan. Cu toate acestea, Voiculescu a criticat PNL pentru modul in care a ales sa stabileasca candidatul opozitiei, in spatele usilor inchise, fara sa consulte cetatenii.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Vlad Voiculescu nu mai candideaza: Nicusor Dan a facut uz de politica veche. Scopul NU scuza mijloacele. E pacat ca avem un candidat ales in spatele usilor inchise, dupa interesele unui sef de partid sau al altuia (VIDEO)

Vlad Voiculescu a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, dupa ce PNL a decis ca-l va sustine peNicusor Dan. Cum acesta a fost candidatul USR si PMP a anuntat de asemenea ca-l.

Nicusor Dan: L-am provocat pe Vlad Voiculescu sa avem niste dezbateri pe Bucuresti, dar a refuzat Am salutat faptul ca se retrage (VIDEO)

Nicusor Dan a salutat retragerea lui Vlad Voiculescu din cursa pentru Primaria Capitalei si nu a evitat sa intre intr-un clinci cu acesta, desi fostul ministru reclama ca intelegerea dintre PNL si independent.

Nicusor Dan l-ar vrea ca viceprimar pe Vlad Voiculescu

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca doreste ca Vlad Voiculescu sa ocupe postul de viceprimar.

Vlad Voiculescu se retrage, dar pune tunurile pe Nicusor Dan: A fost ales pe din dos, in spatele usilor inchise, dupa interesele unui sef de partid

Candidatul PLUS, Vlad Voiculescu, s-a retras din cursa pentru Primaria Capitalei, insa il critica dur pe Nicusor Dan. Avem un candidat care a fost ales pe din dos, in spatele usilor inchise, dupa interesele unui sef de partid, a spus Vlad Voiculescu, care va deschide lista PLUS pentru Consiliul General al Capitalei.

Ciolos se burzuluieste catre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu l-au enervat pe seful PLUS. Ciolos a declarat ca in cazul in care Nic.

Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seara, pe Facebook, dupa confirmarea primului caz de coronavirus din Romania, ca urmeaza un nou test pentru noi toti si, cel mai probabil, institutiile noastre vor fi depasite.

USR-PLUS: Acelasi PNL care a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan anunta saptamana trecuta ca il sustine pepesedistul Chirica

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS afirma ca Nicusor Dan si Vlad Voiculescu si echipele din jurul lor sunt gata sa-si asume lupta peste tot in Bucuresti, in toate sectoarele.

Nicusor Dan ii intoarce serviciul lui Vlad Voiculescu: As fi bucuros sa fie viceprimarul Capitalei Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut foarte probabil de PNL si USR, a explicat ca negocierile pentru programe si liste de consilieri tin de partide, nu de el. intrebat daca mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )