Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vladimir Cebotari: Daca a reusit in ceva actuala guvernare, este numirea in functii a rudelor

Adevărul Adevărul,
Vladimir Cebotari: Daca a reusit in ceva actuala guvernare, este numirea in functii a rudelor

Deputatul Partidului Democrat Vladimir Cebotari sustine ca, daca a reusit in ceva actuala guvernare PSRM-ACUM, este nepotismul numirea in functii a nepotilor, verisorilor etc. Potrivit lui, acelasi lucru se va intampla si prin numirea noului procuror general, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vladimir Cebotari, candidatul PDM pentru functia de primar de Chisinau

Deputatul Vladimir Cebotari este candidatul Partidului Democrat din Moldova la functia de primar general al municipiului Chisinau. Vladimir Cebotari va depune documentele pentru inregistrarea in alegeri la Comisia Electorala de Circumscriptie Chisinau joi, 19 septembrie, se spune intr-un comunicat de presa emis de PDM:.

Vladimir Cebotari: Modificarea Legii Procuraturii va crea blocaj institutional

Deputatul democrat Vladimir Cebotari spune ca schimbarile la Legea Procuraturii s-au facut in foarte mare graba. Potrivit lui, proiectul nu are nicio expertiza. in plus, modificarile facute vor duce la blocaj institutional. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Democratul Vladimir Cebotari ar putea fi arestat in urmatoarele zile: in spatele acestor actiuni sta Andrei Nastase

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, va cere in aceasta saptamana ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, dupa care parlamentarul ar urma sa fie arestat, scrie portalul de stiri Newsmaker cu referire la surse de incredere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )