Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vladimir Cebotari, candidatul PDM pentru functia de primar de Chisinau

Adevărul Adevărul,
Vladimir Cebotari, candidatul PDM pentru functia de primar de Chisinau

Deputatul Vladimir Cebotari este candidatul Partidului Democrat din Moldova la functia de primar general al municipiului Chisinau. Vladimir Cebotari va depune documentele pentru inregistrarea in alegeri la Comisia Electorala de Circumscriptie Chisinau joi, 19 septembrie, se spune intr-un comunicat de presa emis de PDM:. continuă pe Adevărul

Candidatul Belgiei pentru functia de comisar european pentru Justitie, acuzat de coruptie. Olguta Vasilescu: Si tot Renew, adica grupul lui Ciolos si USR din Parlamentul European. Tot acuzatii de coruptie

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie pe contul personal de Facebook, dupa ce candidatul Belgiei pentru functia de comisar european pentru Justitie Didier Reynders a fost acuzat de coruptie. Si tot .

inca un caz de coruptie printre propunerile la Comisia Europeana: Candidatul Belgiei pentru functia de comisar european pe justitie este anchetat penal pentru spalare de bani

Didier Reynders, ministrul de externe al Belgiei si propunerea acestei tari pentru functia de comisar european pe justitie, se afla sub ancheta politiei, fiind acuzat de coruptie si spalare de bani, transmite Politico. eu care citeaza De Tijd. Procuratura de la Bruxelles a confirmat pentru Politico ancheta penala asupra lui Reynders, aceasta fiind in curs de desfasurare. Reynders este membru al grupului Renew Europe. Nu este singurul din acest grup politic, candidat la o functie de comisar european, care este acuzat de fapte de coruptie.

Mihai Popsoi ii sugereaza lui Octavian Ticu sa-si depuna mandatul de deputat, dupa anuntul privind intentia de a candida la functia de primar de Chisinau

Vicepresedintele Partidului Actiune si Solidaritate Mihai Popsoi ii sugereaza lui Octavian Ticu sa-si depuna mandatul de parlamentar, dupa ce acesta a anuntat ca paraseste fractiunea PPDA si va candida pentru functia de primar de Chisinau, in alegerile din 20 octombrie, pentru a nu admite ca socialistul Ion Ceban sa ajunga la sefia Capitalei.

Octavian Ticu va candida la functia de primar de Chisinau: Nu pot admite sa castige Ion Ceban, care s-a aflat in servilismul lui Voronin si al lui Dodon

Deputatul din Blocul ACUM Octavian Ticu a anuntat marti, 18 septembrie, ca va candida la functia de primar de Chisinau, in alegerile din 20 octombrie, in pofida faptului ca Blocul ACUM deja are un candidat, fiind vorba despre liderul PPDA, Andrei Nastase.

PUN anunta ca il va sprijini pe Octavian Ticu la functia de primar de Chisinau: Realizam pericolul revenirii Republicii Moldova in zona de influenta a Rusiei

Partidul Unitatii Nationale, condus de Anatol Salaru, anunta ca a luat act si saluta intentia deputatului Octavian Ticu de a candida la Primaria municipiului Chisinau. PUN a facut un apel catre toate formatiunile proeuropene si unioniste sa sprijine candidatura lui Octavian Ticu.

Democratul Vladimir Cebotari ar putea fi arestat in urmatoarele zile: in spatele acestor actiuni sta Andrei Nastase

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, va cere in aceasta saptamana ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, dupa care parlamentarul ar urma sa fie arestat, scrie portalul de stiri Newsmaker cu referire la surse de incredere.

Vladimir Cebotari: Daca a reusit in ceva actuala guvernare, este numirea in functii a rudelor

Deputatul Partidului Democrat Vladimir Cebotari sustine ca, daca a reusit in ceva actuala guvernare PSRM-ACUM, este nepotismul numirea in functii a nepotilor, verisorilor etc. Potrivit lui, acelasi lucru se va intampla si prin numirea noului procuror general, transmite IPN.

Vladimir Cebotari: Modificarea Legii Procuraturii va crea blocaj institutional

Deputatul democrat Vladimir Cebotari spune ca schimbarile la Legea Procuraturii s-au facut in foarte mare graba. Potrivit lui, proiectul nu are nicio expertiza. in plus, modificarile facute vor duce la blocaj institutional. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Renato Usatii va candida din nou pentru functia de primar de Balti

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a depus actele de inregistrare la functia de primar de Balti pentru alegerile locale din 20 octombrie. Politicianul a mai detinut anterior aceasta functie, insa nu si-a dus mandatul pana la capat, dupa ce a parasit Republica Moldova fiind anuntat in cautare de procurori intr-un dosar penal.

Zi cruciala pentru Laura Codruta Kovesi. Au reinceput negocierile pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi are din nou parte de tensiuni! Zilele grele pare ca abia acum incep pentru fosta sefa DNA. S-a dat startul la alte negocieri pentru functia de procuror-sef european. Cand se va decide viitorul ocupant al postului ravnit de procuror-sef si cand va fi prima runda de negocieri din noul format al Parlamentului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )