Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca au capacitatea militara de a lansa rachete de croaziera din Romania: Aceasta implica noi amenintari pentru noi la care trebuie sa reactionam

B1 B1,
Vladimir Putin acuza Statele Unite ca au capacitatea militara de a lansa rachete de croaziera din Romania: Aceasta implica noi amenintari pentru noi la care trebuie sa reactionam

Rusia continua retorica agresiva la adresa desfasurarii de forte si capacitate armata americana in Romania. Desi a fost asigurat in repetate randuri ca in tara noastra este desfasurata doar. continuă pe B1

Vladimir Putin contrazice Statele Unite cu privire la radiatiile emise de racheta explodata in nordul Rusiei. Ce asigurari da el (VIDEO)

In cadrul unei vizite oficiale efectuate in Franta, de marti, presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari ca nu exista niciun risc de niveluri ridicate de radiatii in urma exploziei rachetei din nordul.

Statele Unite nu mai detin superioritatea militara absoluta in Pacific (experti australieni)

Statele Unite nu mai detin superioritatea militara absoluta in Pacific si ar putea avea din ce in ce mai multe dificultati in apararea aliatilor sai impotriva Chinei, a carei influenta este tot mai mare in zona, afirma un reputat think-tank australian, scrie AFP.

Raport usturator: Statele Unite nu mai detin suprematia militara in Pacific

Statele Unite nu mai detin suprematia militara in Oceanul Pacific si ar putea sa intampine tot mai multe dificultati in a-si apara aliatii impotriva Chinei, a carei influenta este tot mai puternica in regiune, apreciaza un centru de reflectie australian recunoscut, intr-un raport usturator,.

Vladimir Putin: Unele tari denatureaza istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial din motive politice, economice

In anumite tari se observa tentative de a denatura istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial, in numele unor interese economice si politice, sustine presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia inaugurarii unui expozitii numite 1939. inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Ce spune Vladimir Putin despre nivelul de radiatii din atmosfera

Nu exista niciun risc dupa explozia care s-a soldat cu cinci morti la 8 august la o baza de lansare a rachetelor in Marele Nord rus, a asigurat luni presedintele Vladimir Putin, in timpul unei vizite in.

Vladimir Putin: Niciun risc dupa explozia nucleara de la baza de testare din Arhanghelsk

Nu exista niciun risc dupa explozia care a ucis cinci persoane, in 8 august, intr-o baza de lansare a rachetelor in nordul european al Rusiei, a sustinut luni presedintele Vladimir Putin, citat de AFP.

VIDEO Macron doreste un nou summit in format Normandia dedicat Ucrainei Vladimir Putin vorbeste despre un optimism prudent dupa contactele cu noul presedinte ucrainean

Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat luni, in fata lui Vladimir Putin, pentru un summit in formatul Normandia in urmatoarele saptamani, apreciind ca exista o schimbare reala in relatiile dintre Kiev si Moscova, scrie AFP.

Statele Unite au aprobat vanzarea a 66 avioane de lupta catre Taiwan

Statele Unite au aprobat vanzarea a 66 de avioane de lupta de tip F-16 catre Taiwan, un contract in valoare de 8 miliarde de dolari care infurie China, relateaza AFP.

Casa Alba: ,,Viitorul Romaniei si relatia Romaniei cu Statele Unite sunt foarte, foarte luminoase

Viitorul Romaniei si relatia Romaniei cu Statele Unite ale Americii sunt foarte, foarte luminoase, s.

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite. intalnire istorica cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite, unde se va intalni cu presedintele SUA Donald Trump. Printre cele mai importante subiecte care vor fi discutate de cei doi sefi de stat se.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )