Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vladimir Putin a angajat cu norma intreaga un degustator profesionist

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a angajat cu norma intreaga un degustator profesionist

Liderul rus Vladimir Putin are angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent. Aceasta profesie a fost populara de-a. continuă pe Antena3

Mancarea lui Vladimir Putin este degustata de un profesionist, pentru a nu fi otravit

Presedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare in prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei, are angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent, in.

Vladimir Putin se teme sa nu fie otravit: Mancarea sa, degustata de un profesionist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a angajat un degustator profesionist pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent. Informatia a fost dezvaluita in urma reuniunii de.

Joe Biden: Vladimir Putin nu are suflet

Vladimir Putin nu are suflet, a concluzionat vicepresedintele american Joe Biden dupa ce l-a intalnit pe liderul rus in 2011, la Kremlin, potrivit unui articol publicat luni in editia online a revistei New Yorker, transmite Reuters.

Presedintele Vladimir Putin promite ca Rusia va coopera pentru recuperarea trupurilor celor decedati in zborul MH17

Presedintele rus Vladimir Putin i-a promis premierului olandez,Mark Rutte, deplina sa cooperare pentru recuperarea corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale zborului MH17. Liderul rus a purtat o.

Vladimir Putin, lovit unde se astepta mai putin. Ce i se poate intampla FIICEI sale, dupa tragedia aviatica din Ucraina

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin risca sa fie expulzata din Olanda, tara unde locuieste, din cauza furiei oficialilor fata de tatal ei. Primarul orasului Hilversum, unde au ajuns cadavrele tragediei.

Olandezii cer expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, care locuieste la Haga

Primarul orasului olandez Hilversum a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria, care locuieste la Haga alaturi de partenerul ei olandez, in urma prabusirii avionului malaysian in Ucraina, doborat probabil de o racheta a rebelilor prorusi, relateaza Daily Mail in editia electronica de joi.

Viata privata a lui Vladimir Putin: Muncesc mai mult decat orice lider de la Stalin incoace

Chiar daca actiunile politice ale presedintelui rus Vladimir Putin tin primele pagini ale ziarelor internationale, in special dupa evenimentele recente din Ucraina, un nou articol din revista Newsweek ne propune sa aflam cateva informatii mai putin cunoscute despre viata privata a liderului de la Kremlin.

Un primar din Olanda a cerut expulzarea din tara a fiicei lui Vladimir Putin

Un primar din Olanda a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin din tara, dupa doborarea avionului MH17 in estul Ucrainei. Pieter Broertjes, primarul orasului Hilversum, din centrul tarii, a cerut in cadrul.

Un primar din Olanda a cerut expulzarea din tara a fiicei lui Vladimir Putin

Frustrarea olandezilor fata de Rusia dupa doborarea zborului MH17 capata o nota din ce in ce mai personala, unii cerand ca fiica presedintelui rus Vladimir Putin sa fie expulzata din Olanda, relateaza The Guardian.

Galeriile echipelor Dinamo Kiev si Sahtior Donetk au participat la un mars unde au scandat impotriva lui Vladimir Putin (VIDEO)

Vladimir Putin a fost injurat de 10. 000 de oameni in Ucraina. Galeriile echipelor Dinamo Kiev si Sahtior Donetk si-au unit fortele pentru prima data in istorie si au participat la un mars comun. Oamenii si-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )