Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vladimir Putin avertizeaza ca situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin avertizeaza ca situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat marti presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat. continuă pe Antena3

Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut prelungirea armistitiului in regiunile din estul Ucrainei, in contextul in care acordul de incetare a focului expira luni seara. Presedintele rus, Vladimir.

Vladimir Putin: Situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat o discutie.

Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut omologului sau de la Kiev sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului, in estul Ucrainei, intr-o convorbire telefonica la care au luat parte si presedintele francez si cancelarul german, potrivit AFP.

Vladimir Putin acuza armata ucraineana ca ar ataca in mod intentionat jurnalistii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat, marti, serviciile de securitate ucrainene ca ar viza in mod intentionat jurnalisti, in estul Ucrainei. Acuzele vin dupa ce doi corespondenti rusi au fost raniti,.

Ucraina: Vladimir Putin i-a cerut lui Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul care expira luni

Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut duminica omologului sau ucrainean Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul ce expira luni in estul Ucrainei, in timpul unei conversatii telefonice la care au luat parte si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.

Kievul NU va prelungi armistitiul in estul Ucrainei, anunta Porosenko

Autoritatile de la Kiev NU vor prelungi armistitiul in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat presedintele Petro Porosenko in noaptea de luni spre marti, in contextul in care acordul de incetare a focului a.

Petro Porosenko: Kievul nu va prelungi armistitiul in estul Ucrainei

Autoritatile de la Kiev nu vor prelungi armistitiul in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat presedintele Petro Porosenko in noaptea de luni spre marti, decizie luata in contextul in care acordul de incetare a focului a expirat luni seara si a continuarii activitatilor criminale de catre insurgentii separatisti, informeaza BBC.

Presedintia Frantei: Kievul si Moscova vor coopera pentru un armistitiu bilateral in estul Ucrainei

Rusia si Ucraina vor coopera pentru aplicarea unui armistitiu bilateral in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat, luni, presedintia Frantei, citata de AFP. in urma discutiilor de luni intre presedintele.

Un ziarist al televiziunii publice rusesti a fost impuscat mortal in estul Ucrainei

Un ziarist al primei televiziuni publice rusesti a fost impuscat mortal in estul Ucrainei, a anuntat luni Pervy Kanal, potrivit AFP.

Opt observatori OSCE, rapiti in estul Ucrainei, au fost eliberati

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au eliberat vineri si sambata opt observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), rapiti in luna mai, a anuntat recent autoproclamatul lider al Republicii Donetk, Aleksandr Borodai, relateaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )