Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: David Cameron a organizat referendumul ca sa santajeze Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin: David Cameron a organizat referendumul ca sa santajeze Europa

Premierul britanic David Cameron a organizat referendumul privind apartenenta Regatului Unit la UE pentru a &171;santaja Europa &187; sau &171;pentru a o infricosa &187;, a sugerat, la Sankt-Petersburg, presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE.

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel merge la Moscova pentru a se intalni cu Vladimir Putin

Vicecancelarul german si ministru al Economiei, social-democratul Sigmar Gabriel, ii va face o vizita presedintelui rus Vladimir Putin la inceputul saptamanii viitoare pentru discutii privind relatiile intre cele doua state, scrie cotidianului german Rheinische Post.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni inainte de summitul NATO de la Varsovia (presa germana)

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni inainte de summitul NATO de la Varsovia Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel ar putea avea o intalnire inainte de summitul NATO de la Varsovia, programat pentru 8-9 iulie, scrie ziarul Stuttgarter Nachrichten, citand o sursa din cercurile guvernamentale germane.

Vladimir Putin: Rusia va lua masurile necesare pentru a raspunde agresivitatii NATO (VIDEO)

Intr-un discurs tinut in fata Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului rus), Vladimir Putin a afirmat ca Rusia va lua masurile necesare pentru a raspunde agresivitatii de care NATO da.

Vladimir Putin cere un nou sistem colectiv de securitate in lume si ameninta NATO

NATO si-a intensificat retorica agresiva fata de Rusia, care va fi nevoita sa raspunda in mod simetric, a declarat presedintele rus Vladimir Putin intr-un discurs rostit miercuri in Duma de Stat, pledand pentru un nou sistem colectiv de securitate in lume, relateaza Sputnik News.

Vladimir Putin, mandru de ispravile huliganilor rusi: Nu stiu cum au reusit 200 de oameni sa bata mii de englezi

Vladimir Putin a participat, vineri, la o sesiune de intrebari si raspunsuri organizata in orasul Sankt Petersburg, unde a marturisit ca regreta incidentele create de fanii rusi in Franta. El.

Elementele scutului antiracheta american, construite contra unei amenintari nucleare iraniene inexistente

Presedintele rus Vladimir Putin considera ca scutul antiracheta al Statelor Unite desfasurat in Europa are potentialul de transformare intr-un sistem ofensiv si poate fi folosit impotriva Rusiei, in timp ce elementele acestui scut, inaugurate recent in Romania, au fost construite contra unei amenintari nucleare iraniene care nu exista, noteaza agentia oficiala de presa rusa TASS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )