Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Adevărul Adevărul,
Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE. continuă pe Adevărul

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Previziunile lui Basescu: Marea Britanie nu iese din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu a apreciat, luni, ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana, afirmand ca a fost un joc al premierului britanic pentru a obtine unele facilitati din partea.

Basescu, la Romania TV: Nu va fi niciun Brexit, nu o sa iasa Marea Britanie din UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in urma referendumului care va avea loc joi.

Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in contextul referendumului de joi. David Cameron a jucat o carte, care ii va iesi. Nu va fi .

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

Franta, despre Brexit: Ar transforma Marea Britanie intr-un partener comercial minor

Ministrul Economiei din Franta, Emmanuel Macron, a sustinut sambata ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE ar transforma tara intr-un partener comercial minor, cu atata relevanta pe piata internationala precum cea de care se bucura insula.

Rasturnare de situatie in ceea ce priveste votul pentru BREXIT! Cand va fi posibila iesirea din UE

Marea Britanie va avea la dispozitie cel putin doi ani sa negocieze iesirea din Uniunea Europeana in cazul unui vot al majoritatii alegatorilor in acest sens, timp in care, teoretic,.

Opinie despre Brexit a unui antreprenor de origine romana din Marea Britanie, absolvent de Oxford

Referendumul din Marea Britanie Brexit ) nu este doar o alegere simpla intre a ramane sau a iesi din Uniunea Europeana, ci este un moment in care britanicii trebuie sa sa decida asupra modului in care privesc lumea, sa aleaga intre teama sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )