Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin, despre Republica Moldova: Evident ca il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai de coalitie pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea (VIDEO)

B1 B1,
Vladimir Putin, despre Republica Moldova: Evident ca il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai de coalitie pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea (VIDEO)

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca puterea in Republica Moldova a fost totalmente uzurpata de oligarhi, astfel ca ceea ce fac acum presedintele moldovean Igor Dodon si partenerii sai de coalitie. continuă pe B1

VLADIMIR PUTIN: Puterea in Republica Moldova a fost uzurpata de oligarhi

Presedintele rus Vladimir Putin a promis sustinere coalitiei Dodon - Sandu pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea, onsiderand ca, in Republica Moldova, oligarhii au acaparat toate institutiile de stat.

VIDEO Putin: Puterea in Rep. Moldova a fost uzurpata de oligarhi. il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai

Presedintele rus Vladimir Putin si-a declarat sprijinul pentru Igor Dodon si guvernul Maia Sandu, sustinand ca acesta este un prim pas pentru a scapa de oligarhii care au uzurpat puterea si au acaparat toate institutiile statului. Mesajul sau a fost distribuit, pe Facebook, de presedintele Rep. Moldova.

Vladimir Putin, sprijin pentru Igor Dodon

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat asigurari ca Moscova il va sprijini pe presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in actuala situatie complicata din aceasta tara, informeaza joi TASS.

VIDEO Vladimir Putin anunta ca va sustine alianta PSRM - ACUM si critica guvernarea lui Plahotniuc: Puterea a fost uzurpata de oligarhi

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anuntat ca va sprijini noua majoritate parlamentara formata la Chisinau: Blocul ACUM, condus de Maia Sandu si Andrei Nastase, si Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii si Igor Dodon. in acelasi timp, presedintele Federatiei Ruse a criticat dur guvernarea PDM, afirmand ca puterea a fost uzurpata de oligarhi doar in interesele lor.

Dancila, intrebata despre afirmatiile lui Melescanu privind situatia din Republica Moldova: Cred ca unii s-au grabit cu declaratiile / Nu mai trebuie sa avem opinii separate legate de un lucru atat de important

Premierul Viorica Dancila spune ca unii s-au cam grabit cu declaratiile privind criza politica din Republica Moldova, ea referindu-se la ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie, aceasta fiind varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, despre situatia din Republica Moldova: Moscova sustine clar coalitia. Exista o miscare de a elimina regimurile conduse de oligarhi

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc miercuri, ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declarat co Moscova sustine formarea coalitiei de guvernamant din Republica Moldova si ca aceasta pozitie reflecta politica generala a Rusiei.

MAE, mesaj privind Republica Moldova: Vointa cetatenilor trebuie respectata

Ministerul Afacerilor Externe transmite o noua pozitie a Romaniei privind situatia din Republica Moldova. Dupa ce ministrul Melescanu sustine varianta alegerilor anticipate, la fel ca tabara Plahotniuc, azi, MA.

Titus Corlatean, despre criza politica din Republica Moldova: Trebuie promovata o pozitie comuna Presedintie - Guvern - Parlament

Resedintia, Guvernul si Parlamentul trebuie sa promoveze o pozitie comuna consolidata cu privire la situatia politica din Republica Moldova, considera senatorul PSD Titus Corlatean. Mai ales ca.

MAE recunoaste Guvernul Sandu din Republica Moldova: Configuratia politica a Parlamentului este singura care asigura un proces politic legitim

Ministerul Afacerilor Externe a iesit cu o pozitie publica referitoare la criza din politica din Republica Moldova, fiind de parere ca actuala configuratie a Parlamentului adica majoritatea legislativa care o sustine pe Maia Sandu ca premier, e singrua care asigur un proces politic legitim.

DANCILA, DESPRE SITUATIA DIN REPUBLICA MOLDOVA: Trebuie sa venim cu o pozitie de tara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa aiba o pozitie de tara, o pozitie a Romaniei referitoare la situatia politica din Republica Moldova, si nu o pozitionare a presedintelui, a premierului sau a Ministerului Afacerilor Externe.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )