Libnet.ro
UNICEF

13:30

MAE recunoaste Guvernul Sandu din Republica Moldova: Configuratia politica a Parlamentului este singura care asigura un proces politic legitim

Adevărul Adevărul,
MAE recunoaste Guvernul Sandu din Republica Moldova: Configuratia politica a Parlamentului este singura care asigura un proces politic legitim

Ministerul Afacerilor Externe a iesit cu o pozitie publica referitoare la criza din politica din Republica Moldova, fiind de parere ca actuala configuratie a Parlamentului adica majoritatea legislativa care o sustine pe Maia Sandu ca premier, e singrua care asigur un proces politic legitim. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Uniunea Europeana a informat ca este pregatita sa lucreze cu guvernul legitim din Republica Moldova si a subliniat ca un dialog intre reprezentantii alesi democratic trebuie sa ramana cheia pentru gasirea unei solutii, intr-un comunicat semnat de inaltul Reprezentant pentru Relatii Externe Federica Mogherini si comisarul Johannes Hahn.

Guvernul Maia Sandu l-a demis pe seful politiei din Republica Moldova: Pinzari anuntase ca ii ramane loial ministrului de Interne instalat de Plahotniuc, si nu lui Andrei Nastase

Guvernul Maia Sandu a votat pentru demiterea lui Alexandru Pinzari, seful politiei din Republica Moldova, si l-a numit in locul sau pe Gheorghe Balan. Anuntul vine in contextul in care Pinzari declarase.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

Elvetia recunoaste legitimitatea Parlamentului si a noului Guvern din Republica Moldova

Elvetia a transmis ca recunoaste legitimitatea Parlmentului si a noului Guvern din Republica Moldova si ca este gata sa continue implementarea programelor sale de asistenta si de cooperare pentru dezvoltare. To.

Titus Corlatean, despre criza politica din Republica Moldova: Trebuie promovata o pozitie comuna Presedintie - Guvern - Parlament

Resedintia, Guvernul si Parlamentul trebuie sa promoveze o pozitie comuna consolidata cu privire la situatia politica din Republica Moldova, considera senatorul PSD Titus Corlatean. Mai ales ca.

Reactia Guvernului Dancila, la situatia din Republica Moldova

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic. Romania, ca stat care detine.

Consiliul Europei cere opinia Comisiei de la Venetia, privind situatia din Republica Moldova

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, a solicitat de urgenta opinia Comisiei de la Venetia in legatura cu ultimele decizii din Republica Moldova, inclusiv conditiile de dizolvare a.

Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Istoricul si analisitul politic din Republica Moldova, Ion Mischevca, a explicat intr-un interviu recentele evolutii politice si geopolitice de la Chisinau si cum anume Bucurestiul ar fi bine sa le perceapa.

DANCILA, DESPRE SITUATIA DIN REPUBLICA MOLDOVA: Trebuie sa venim cu o pozitie de tara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa aiba o pozitie de tara, o pozitie a Romaniei referitoare la situatia politica din Republica Moldova, si nu o pozitionare a presedintelui, a premierului sau a Ministerului Afacerilor Externe.

Dancila, intrebata despre afirmatiile lui Melescanu privind situatia din Republica Moldova: Cred ca unii s-au grabit cu declaratiile / Nu mai trebuie sa avem opinii separate legate de un lucru atat de important

Premierul Viorica Dancila spune ca unii s-au cam grabit cu declaratiile privind criza politica din Republica Moldova, ea referindu-se la ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie, aceasta fiind varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )