Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova. continuă pe Antena3

Vladimir Putin a devenit tata de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a devenit tata de gemeni la varsta de 66 de ani. Tarul de la Kremlin a incercat sa tina departe de ochii presei relatia pe care o are, iar jurnalistii care au incercat sa investigheze viata sa privata au fost luati in vizor. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi devenit tata [] .

PRESEDINTELE TARII A DEVENIT TATA! Cine este FEMEIA care i-a adus pe lume DOI BAIETI (FOTO)

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit tata de gemeni, sustine site-ul Dom2Life. ru, preluat pe larg de presa rusa. Iubita liderului de la Kremlin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut pe 7 mai la.

VIDEO Vladimir Putin inscrie cel putin 8 goluri in timpul unui meci demonstrativ de hochei, apoi cade in timp ce saluta spectatorii

Presedintele Vladimir Putin a inscris cel putin opt goluri la un meci demonstrativ de hochei cu fostii jucatori ai Ligii Nationale de Hochei la Soci, apoi a cazut in timp ce facea turul victoriei si saluta oamenii din tribune, relateaza The Guardian.

Momentul in care Vladimir Putin cade in nas dupa un meci de hockey (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, efectua turul de onoare al aenei in urma unei victorii, cand s-a impiedicat si a cazut. Putin este un iubitor al hockey-ului, in meciul respectiv inscriind opt.

Momentul in care Vladimir Putin cade pe gheata la un meci de hochei VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin a inscris opt goluri la un meci demonstrativ de hochei, alaturi de fosti jucatori ai National Hockey League in Domul de gheata Bolsoi de la Soci, apoi s-a impiedicat in timp ce.

Momentul in care Vladimir Putin cade pe gheata in timp ce saluta spectatorii unui meci de hochei la care a inscris opt goluri

Presedintele rus Vladimir Putin a inscris opt goluri la un meci demonstrativ de hochei, alaturi de fosti jucatori ai National Hockey League in Domul de gheata Bolsoi de la Soci, apoi s-a impiedicat in timp ce saluta spectatorii, scrie The Guardian.

Nicolas Cage vine din nou in Romania. Actorul a fost invitat special la TIFF

Nicolas Cage vine din nou in Romania, dar, de aceasta data, este invitat special. Actorul se bucura de o admiratie deosebita din parte cinefililor si a lumii cinematografice de la noi, iar acesta va primi un premiu pe masura. Nicolas Cage 55 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti actori la nivel mondial, renumit [] .

Trump este acuzat din nou ca triseaza la golf. De data asta, impotriva unui copil de 10 ani

Presedintele Statelor Unite este acuzat din nou ca nu da dovada de fair play in ceea ce priveste modul in care joaca sportul sau favorit, golf. De altfel, Trump sustine ca a castigat in jur de 20 de titluri de campionat, ceea ce expertii catalogheaza ca fiind o minciuna, scrie The Independent.

Actorii din Beverly Hills, din nou impreuna! Cand va avea premiera noul serial!

Actorii din serialul fenomen Beverly Hills au ajuns din nou impreuna pe platourile de filmare! Iata de cand ii vom putea vedea iar in rolurile care i-au facut celebri! .

Modificarea legislatiei penale, din nou pe masa CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Este vorba despre modificarile facute pe repede inainte de Comisia Iordache din Parlament si care au fost votate dupa doar doua saptamani de simulacru de dezbatere. Ambele legi i-au fost transmise presedintelui pentru promulgare pe 2 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )