Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vladimir Putin a devenit tata de gemeni. Cine este mama copiilor

Playtech Playtech,
Vladimir Putin a devenit tata de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a devenit tata de gemeni la varsta de 66 de ani. Tarul de la Kremlin a incercat sa tina departe de ochii presei relatia pe care o are, iar jurnalistii care au incercat sa investigheze viata sa privata au fost luati in vizor. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi devenit tata [] . continuă pe Playtech

PRESEDINTELE TARII A DEVENIT TATA! Cine este FEMEIA care i-a adus pe lume DOI BAIETI (FOTO)

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit tata de gemeni, sustine site-ul Dom2Life. ru, preluat pe larg de presa rusa. Iubita liderului de la Kremlin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut pe 7 mai la.

Presa rusa: Putin a devenit tata de gemeni

Iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova, scrie presa rusa.

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova.

Momentul in care Vladimir Putin cade in nas dupa un meci de hockey (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, efectua turul de onoare al aenei in urma unei victorii, cand s-a impiedicat si a cazut. Putin este un iubitor al hockey-ului, in meciul respectiv inscriind opt.

Kim Kardashian este mama a patra oara!

Kim Kardashian si Kanye West sunt de 4 ori parinti! Cu ajutorul unei mame surogat, cei doi au devenit, zilele trecute, parintii unui baietel perfect sanatos! Iata aici toate detaliile! .

VIDEO Vladimir Putin inscrie cel putin 8 goluri in timpul unui meci demonstrativ de hochei, apoi cade in timp ce saluta spectatorii

Presedintele Vladimir Putin a inscris cel putin opt goluri la un meci demonstrativ de hochei cu fostii jucatori ai Ligii Nationale de Hochei la Soci, apoi a cazut in timp ce facea turul victoriei si saluta oamenii din tribune, relateaza The Guardian.

Momentul in care Vladimir Putin cade pe gheata la un meci de hochei VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin a inscris opt goluri la un meci demonstrativ de hochei, alaturi de fosti jucatori ai National Hockey League in Domul de gheata Bolsoi de la Soci, apoi s-a impiedicat in timp ce.

Momentul in care Vladimir Putin cade pe gheata in timp ce saluta spectatorii unui meci de hochei la care a inscris opt goluri

Presedintele rus Vladimir Putin a inscris opt goluri la un meci demonstrativ de hochei, alaturi de fosti jucatori ai National Hockey League in Domul de gheata Bolsoi de la Soci, apoi s-a impiedicat in timp ce saluta spectatorii, scrie The Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )