Libnet.ro
UNICEF

11:16

Vladimir Putin, intalnire pe plajele Normandiei cu Angela Merkel si David Cameron

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin, intalnire pe plajele Normandiei cu Angela Merkel si David Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin se va afla in centrul evenimentelor pe plajele Normandiei, in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii. continuă pe Wall-Street Ro

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Cei doi lideri se vor intalni pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Discutiile dintre cei doi lideri vor avea loc pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Criza ucraineana: Izolarea lui Vladimir Putin, un obiectiv dificil pentru Occident

Presedintele rus a fost transformat intr-un paria a summitului G8 de la Sotchi, anulat dupa anexarea Crimeei, si retrogradadat la statutul de G7, insa Vladimir Putin va fi in centrul festivitatilor de vineri de pe plajele Normandiei, scrie AFP.

Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la 6 iunie. intalnirea va avea loc inainte ceremoniilor organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia, a.

David Cameron si Vladimir Putin se intalnesc vineri in Normandia

Premierul britanic David Cameron va avea vineri o intrevedere cu presedintele rus, Vladimir Putin, pentru discutii referitoare la criza din Ucraina. intalnirea va avea loc cu prilejul ceremoniilor de comemorare a.

Angela Merkel, sunata de un concurent de la Vrei sa fii milionar

Concurentii emisiunii de cultura generala Vrei sa fii milionar au posibilitatea de a suna un prieten cand nu cunosc raspunsul unei intrebari. Ce se intampla insa cand un concurent german, parlamentar in Bundestagul de la Berlin, decide sa o sune pe Angela Merkel, cel mai puternic lider al Europei?.

Cancelarul german Angela Merkel vrea ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cancelarul german Angela Merkel doreste ca Marea Britanie sa ramana in UE, in conditiile in care Londra ar fi amenintat cu iesirea din Uniunea Europeana, pe fondul disputei referitoare la numirea viitorului.

Avertisment dur al lui Marine Le Pen pentru Angela Merkel: Politica Germaniei va conduce la explozia Uniunii Europene

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, a avertizat-o, duminica, pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in cadrul unui interviu pentru Der Spiegel, ca politica dusa de Berlin este daunatoare celorlalte state, iar continuarea acesteia va duce la explozia Uniunii Europene.

Vladimir Putin a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea intalni cu Petro Porosenko

Presedintele rus, Vladimir Putin, a sugerat miercuri ca este pregatit sa discute cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, in Franta, cu ocazia ceremoniilor organizate de Ziua Debarcarii. Eu nu voi evit.

Vladimir Putin ii cere lui Barack Obama sa prezinte dovezi legate de interventia Rusiei in Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Americii sa prezinte dovezi ale implicarii militare rusesti in estul Ucrainei, dar s-a aratat mai conciliant in privinta noului presedinte ucrainean, declarandu-se pregatit sa se intalneasca cu el in Franta, scrie AFP.

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )