Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin se lauda, din nou, cu arsenalul nuclear al Rusiei

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin se lauda, din nou, cu arsenalul nuclear al Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a laudat, din nou, joi, puterea arsenalului nuclear al Rusiei, la o ceremonie dedicata absolventilor de scoli militari desfasurata la Kremlin, informeaza portalul specializat pe probleme militare 45enord. ca, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea!

Adela Popescu este din nou insarcinata. Vedeta va avea inca un baietel si a anuntat vestea intr-un mod foarte inedit. Iata ce fotografie a postat pe pagina de socializare.

Iohannis, din nou la cutite cu CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat din nou Curtea Constitutionala, astazi, asupra legii pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Cu o zi in urma, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare a acestui act normativ formulata de presedinte, care invoca in sesizarea transmisa CCR lipsa argumentelor ori a dezbaterii motivelor cererii de reexaminare, relateaza News. ro.

INCREDIBIL! POMOHACI loveste din nou! Aparitia INCENDIARA care ii va scandaliza pe mai marii bisericii

Controversatul preot Cristian Pomohaci a devenit personajul unei carti! Pomohaci, biografia neoficiala a unui personaj-fenomen socant este cartea lui Dan Silviu-Boerescu, dedicata preotului exclus din.

S-a terminat! POMOHACI loveste din nou! Mai marii bisericii s-au frecat la OCHI cand au vazut asta...

Controversatul preot Cristian Pomohaci a devenit personajul unei carti! Pomohaci, biografia neoficiala a unui personaj-fenomen socant este cartea lui Dan Silviu-Boerescu, dedicata preotului exclus din.

COSMARUL masinilor DIESEL continua: Din pacate, SOFERII o vor pati din nou! Decizia care SCHIMBA TOTUL

ICCT, acelasi organism independent american care a declansat scandalul Dieselgate, a dat publicitatii un nou studiu care releva faptul ca toate noile motoare diesel polueaza mai mult decat permit.

Klaus Iohannis se joaca cu nervii liderilor PSD: Una din legile justitiei, trimisa din nou la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis continua lupta cu liderii PSD privind refuzul de a promulga legile justitiei. Seful statului a trimis din nou la Curtea Constitutionala modificarile la Legea nr. 304/2004 privind.

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu, din nou MIREASA! Lui VICTOR SLAV nu i-a venit sa creada! S-a intamplat dupa DESPARTIREA ANULUI (FOTO)

Bianca Dragusanu si Victor Slav formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Totusi, cei doi au decis sa porneasca de acum pe cai separate, motivul fiind faptul ca acestia ajunsesera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )