Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vladimir Putin a promulgat legea prin care Rusia poate desemna institutiile media drept agenti straini

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin a promulgat legea prin care Rusia poate desemna institutiile media drept agenti straini

Presedintele Vladimir Putin a promulgat, sambata, legea care permite desemnarea in Rusia a unor entitati media drept agenti straini, ca reactie la obligarea canalului de televiziune rusesc RT de a se inregistra ca agent strain in Statele Unite. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Toate marile intreprinderi din Rusia ar trebui sa fie pregatite pentru productia de razboi

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut intreprinderilor rusesti, indiferent de forma de proprietate, sa fie pregatite sa sa inceapa productia de echipamente militare in orice moment, informeaza Interfax.

Vladimir Putin s-a incoronat tar al petrolului. Cum a ajuns liderul de la Kremlin sa traga sforile in OPEC, cartel din care Rusia nici nu face parte

Timp de mai mult de jumatate de secol, ministrul energiei din Arabia Saudita a putut misca pietele cu cateva cuvinte bine alese despre ce ar putea decide OPEC la urmatoarea intalnire, generand profituri de milioane daca nu miliarde de dolari pentru cei cu informatii din interior. Aceasta epoca s-a terminat. Desi intrunirile OPEC inca influenteaza pietele, nu vocea Arabiei Saudite este cea care conteaza cel mai mult, ci a unui ne-membru al cartelui: a Rusiei, sau - ca sa fim mai exacti cea a lui Vladimir Putin, noteaza Bloomberg.

Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan si Hasan Rohani au convenit organizarea unui congres care sa reuneasca regimul si opozitia siriana

Presedintii rus, turc si iranian au convenit miercuri, la capatul unui summit consacrat crizei siriene, sa organizeze un Congres, in Rusia, care sa reuneasca regimul si opozitia, a anuntat Vladimir Putin, citat de AFP.

Vladimir Putin este in doliu. Cunoscutul bariton rus Dmitri Hvorostovsky a murit la varsta de 55 de ani, in urma unui cancer cerebral

Presedintele rus Vladimir Putin s-a numarat printre personalitatile care i-au adus un omagiu baritonului rus Dmitri Hvorostovsky, supranumit uneori Elvis al operei, care a murit miercuri la Londra,.

Vladimir Putin a dispus ca economia Rusiei sa fie redirectionata pe fagas militar

Presedintele rus Vladimir Putin a avut saptamana aceasta la Soci - statiune pe coasta rusa a Marii Negre - mai multe intalniri cu tematica militara; seria actuala - a zecea la numar - a inceput chiar de luni printr-o reuniune cu conducerea Ministerului Apararii si reprezentantii complexului militar-industrial cu privire la noul program de stat in domeniul productiei de armament, noteaza intr-o ampla sinteza portalul newsru. com, citat de Agerpres.

Vladimir Putin catre firmele rusesti: Fiti gata pentru productia de razboi!

Oamenii de afaceru rusi trebuie sa fie pregatiti sa-si adapteze productia la nevoile armatei in orice moment, a declarat Vladimir Putin, miercuri, la o conferinta a liderilor militari desfasurata la.

Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Stela Popescu a murit. Una din cele mai indragite actrite ale Romaniei ne-a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale. Actrita Stela Popescu, in.

Un actionar Electrica cere in instanta anularea unei hotarari prin care au fost numiti actualii administratori ai companiei

Electrica anunta ca un actionar a cerut in instanta suspendarea efectelor hotararii AGOA din 26 octombrie 2017, prin care a fost numit un nou Consiliu de Administratie. Actionarul a cerut si suspendarea efectelor hotararii pana la solutionarea dosarului, termenul de judecata fiind 29 noiembrie 2017.

Actionarul Razvan Stanciu a cerut in instanta anularea hotararii prin care au fost alesi membrii CA ai Electrica

Actionarul Electrica EL) Razvan Stanciu a formulat o cerere de chemare in judecata prin care a cerut anularea hotararii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor AGOA) din 26 octombrie prin care au fost alesi membrii Consiliului de Administratiei CA) ai companiei, potrivit unui raport al furnizorului de energie electrica remis Bursei de Valori Bucuresti.

Informatiile de afaceri reprezinta solutia prin care companiile pot preveni riscul de neplata

Informatiile de afaceri reprezinta solutia prin care companiile pot preveni riscul de neplata, in contextul in care, in tara noastra, trei din patru firme nu respecta conditiile de plata, intarzierea platii si neplata crescand riscul de insolvabilitate, se arata intr-un comunicat al Coface Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )