Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin a refuzat sa se intalneasca cu Recep Tayyip Erdogan la summit-ul de la Paris

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin a refuzat sa se intalneasca cu Recep Tayyip Erdogan la summit-ul de la Paris

Presedintele rus Vladimir Putin a refuzat, luni, sa se intalneasca cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, la summit-ul pe teme climatice de la Paris, in ciuda insistentelor presedintelui Turciei, tara vizata de o serie de masuri de retorsiune economica impuse de Moscova, dupa doborarea unui bombardier rus de catre aviatia militara turca, marti, la frontiera siriana, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Recep Tayyip Erdogan avertizeaza Rusia sa nu se joace cu focul

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a avertizat vineri Rusia sa nu se joace cu focul, in contextul crizei dintre Ankara si Moscova dupa doborarea unui bombardier rus de catre aviatia turca la 24 noiembrie, relateaza Hurriyet, citat de Mediafax.

Putin REFUZA o intalnire cu Erdogan, dupa doborarea avionului rusesc de catre Turcia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a refuzat sa participe la o intrevedere bilaterala cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan.

Incident Turcia-Rusia: Vladimir Putin, pe deplin mobilizat sa lupte impotriva amenintarii reprezentate de Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin este pe deplin mobilizat sa lupte impotriva a ceea Kremlinul considera o amenintare fara precedent din partea Turciei, in urma doborarii unui avion rus de razboi de catre un avion turc de tip F-16, a declarat sambata un purtator de cuvant.

Putin refuza o intrevedere cu Erdogan, deoarece Turcia nu prezinta scuze pentru doborarea avionului

Presedintele rus Vladimir Putin a refuzat sa participe la o intrevedere bilaterala cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, deoarece Ankara nu vrea sa prezinte scuze pentru doborarea unui bombardier rus, a anuntat vineri consilierul prezidential rus Yuri Ushakov, citat de Hurriyet, transmite Mediafax.

Barack Obama si Vladimir Putin, intalnire bilaterala la Paris

Presedintii din Statele Unite si Rusia, Barack Obama si Vladmir Putin, au avut o intrevedere bilaterala privata cu ocazia Conferintei ONU pe tema climei, care a inceput luni la Paris, anunta surse citate de presa rusa si de cea americana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )