Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vladimir Putin spune ca nu regreta actiunile din Crimeea - presa

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin spune ca nu regreta actiunile din Crimeea - presa

Soarta populatiei din Crimeea a fost principalul considerent in luarea deciziei de alipire a fostei peninsule ucrainene la Rusia, a afirmat presedintele rus, Vladimir Putin, intr-un documentar al postului de. continuă pe Antena3

Ce l-a determinat pe Vladimir Putin sa anexeze Crimeea

Soarta populatiei din Crimeea a fost principalul considerent in luarea deciziei de alipire a fostei peninsule ucrainene la Rusia, a afirmat presedintele rus, Vladimir Putin, care a subliniat ca nu regerata nimic, intr-un documentar al postului de televiziune Rossia 1, potrivit Mediafax.

Turcia respinge si condamna afirmatiile lui Vladimir Putin din timpul ceremoniilor de la Erevan, despre genocidul armean

Turcia condamna afirmatiile presedintelui rus Vladimir Putin facute in timpul ceremoniilor de la Erevan referitoare la tragedia impotriva armenilor comis pe teritoriul Imperiului Otoman. Respingem si.

VIDEO Ioan Talpes: Vladimir Putin m-a impresionat ca om, ca personaj, ca reactie

Ioan Talpes, fost sef al administratiei prezidentiale si fost sef al Serviciului Roman de Informatii Externe, a vorbit in cadrul emisiunii Amintiri din viitor, de la Prima TV, despre liderul de la Kremlin si despre relatiile fluctuante dintre Romania si Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )