Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Voronin: in pofida propagandei proromanesti, moldovenii continua sa-si numeasca limba moldoveneasca

Adevărul Adevărul,
Vladimir Voronin: in pofida propagandei proromanesti, moldovenii continua sa-si numeasca limba moldoveneasca

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, este indignat pe hotararea Curtii Constitutionale ce permite Parlamentului sa modifice articolul 13 din Constitutie, si anume inlocuirea limbii moldovenesti cu limba romana ca limba de stat. Fostul presedinte de tara sustine ca e inadmisibil ca poporul sa fie lipsit de limba pe care considera ca o vorbeste, limba moldoveneasca. continuă pe Adevărul

Voronin: in pofida propagandei proromanesti, moldovenii continua sa-si numeasca limba moldoveneasca

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, este indignat pe hotararea Curtii Constitutionale ce permite Parlamentului sa modifice articolul 13 din Constitutie, si anume inlocuirea limbii moldovenesti cu limba romana ca limba de stat. Fostul presedinte de tara sustine ca e inadmisibil ca poporul sa fie lipsit de limba pe care considera ca o vorbeste, limba moldoveneasca.

Vladimir Voronin: Tot mai multa lume intelege ca Igor Dodon are rolul de idiot util

Fostul presedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin afirma ca Igor Dodon are rolul unui idiot util la Presedintie, iar tot mai multi cetateni inteleg acest lucru. Potrivit liderului PCRM, seful statului este folosit de actuala guvernare pentru a speria partenerii europeni cu existenta pericolului rusesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2025 seconds )