Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vladimir Voronin: Tot mai multa lume intelege ca Igor Dodon are rolul de idiot util

Adevărul Adevărul,
Vladimir Voronin: Tot mai multa lume intelege ca Igor Dodon are rolul de idiot util

Fostul presedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin afirma ca Igor Dodon are rolul unui idiot util la Presedintie, iar tot mai multi cetateni inteleg acest lucru. Potrivit liderului PCRM, seful statului este folosit de actuala guvernare pentru a speria partenerii europeni cu existenta pericolului rusesc. continuă pe Adevărul

Vladimir Voronin: in pofida propagandei proromanesti, moldovenii continua sa-si numeasca limba moldoveneasca

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, este indignat pe hotararea Curtii Constitutionale ce permite Parlamentului sa modifice articolul 13 din Constitutie, si anume inlocuirea limbii moldovenesti cu limba romana ca limba de stat. Fostul presedinte de tara sustine ca e inadmisibil ca poporul sa fie lipsit de limba pe care considera ca o vorbeste, limba moldoveneasca.

Planta care contine de patru ori mai multa vitamina C decat portocala. E foarte ieftina si accesibila tuturor

O echipa de cercetatori de la un institut din Cluj-Napoca a initiat un proiect de extractie a vitaminei C din patrunjel, planta care contine de patru ori mai multa vitamina decat portocala, o astfel de.

Guvernul primeste atentionari de un comisar european, chiar la Palatul Victoriei: Mai multa stabilitate politica ar fi mai benefica

Comisarul european Corina Cretu a afirmat luni, la Palatul Victoria, ca este important sa se mentina cresterea economica a Romaniei, precizand totodata ca mai multa stabilitate politica ar fi.

Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

Droguri de la varste tot mai fragede. Pretul extazului - o viata distrusa

Varsta de la care incep tinerii sa consume droguri scade tot mai mult, infinit de greu mai dus de organism decat tutunul. Prima doza, trebuie inlocuita cu o doza si mai mare. Asta stiu.

Alarmant! Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Ce se intampla

Un somn linistit asigura o stare de bine si o sanatate corespunzatoare, dar se intampla de multe ori sa ne trezim in toiul noptii si sa nu mai adormim apoi. Iata de ce se intampla acest lucru si cum ne putem odihni ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )