Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVE TEXT iUmor, 20 septembrie, la Antena 1. Delia, Cheloo si Bendeac, uluiti de un mongol. Ce le-a facut

Playtech Playtech,
LIVE TEXT iUmor, 20 septembrie, la Antena 1. Delia, Cheloo si Bendeac, uluiti de un mongol. Ce le-a facut

LIVE TEXT iUmor, vineri, 20 septembrie, la Antena 1, de la 20:00. Cei trei jurati: Delia, Chello si Mihai Bendeac vor fi uluiti in aceasta seara de un mongol. Ce le-a facut strainul? LIVE TEXT iUmor, 20 septembrie, la Antena 1 iUmor va avea parte in aceasta seara de o premiera. Cei trei jurati ai . continuă pe Playtech

Vocea Romaniei, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrajit de duetul acestor surori

LIVE TEXT, Vocea Romaniei, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 20:30. in cea de-a treia editie de auditii pe nevazute, se anunta o surpriza de proportii. Juratii vor avea parte de o premiera. UPDATE: Maria Craciun, scufita rosie a show-ului, a convins-o pe Irina ca merita un loc in echipa ei. UPDATE: Maria Farcas .

HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Patrscanu. Gemenii au parte de declaratii de dragoste. Fecioarele castiga bani

HOROSCOP 20 septembrie Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 20 decembrie. Chef de vorba. Trebuie sa fim inteligenti si receptivi la cezic altii.

Curs valutar BNR joi, 20 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 septembrie, un nou curs. Site-ul oficial va actualiza cotatiile in jurul orelor 13:15. Pana atunci, iata valorile din cursurile precedente, alaturi de o evolutia monedelor de circulatie! De ce schimbari a avut parte Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru vineri, 20 septembrie Cotatiile actualizate vor putea fi disponibile .

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal D. Ce se intampla vineri, 20 septembrie, cu Nefes si Tahir

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra de pe Kanal D a ajuns la episodul 15, ce va fi difuzat vineri, in data de 20 septembrie. Ce se intampla cu Vedat si Nefes, punctele centrale ale povestii filmate in Trabzon? Telenovela captivanta cu intriga neprevazuta continua. Episodul 15 din Lacrimi la Marea Neagra, de pe Kanal .

Elena Udrea o boteaza pe fiica ei! De ce ea si Adrian Alexandrov au ales tocmai data de 20 septembrie

Adrian Alexandrov si Elena Udrea au ales in mod special data de 20 septembrie pentru botezul fiicei lor? Cei doi au avut un motiv aparte pentru care au ales ziua aceasta. Evenimentul mult asteptat are in sfarsit loc! Dupa indelungi asteptari, Eva Maria va fi crestinata. Udrea si Alexandrov isi boteaza fiica Elena Udrea si .

HOROSCOP DRAGOSTE 20 SEPTEMBRIE. Berbecii trec prin momente dificile, Balantele au probleme in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019. Astazi, Luna in Gemeni ne ofera o zi tocmai buna pentru calatorie, comunicare si vesti interesante, asa cum ne.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 septembrie. Gemenii sunt pregatiti pentru noi orizonturi, Fecioarele trec prin transformari

Iata pentru VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Racii sunt stresati astazi, Varsatorii se simt epuizati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Luna in Gemeni ne ofera o zi tocmai buna pentru calatorie, comunicare si vesti interesante, asa cum ne sta bine intr-o zi de.

CALENDAR ORTODOX 20 SEPTEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Eustatie a fost general al armatei romane din vremea imparatului Traian 98-117). Inainte de a primi botezul se numea Placid. Din viata sa aflam ca intr-o zi,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )