Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Romaniei nu se mai face anul acesta. X Factor nu mai are concurenta!

ADPM ADPM,
Vocea Romaniei nu se mai face anul acesta. X Factor nu mai are concurenta!

Daca anul trecut am avut Vocea Romaniei, dar nu am avut X Factor, anul acesta lucrurile stau exact invers. Antena 1 pregateste un nou sezon X Factor, in vreme ce Pro TV a anulat castingul si filmarile pentru Vocea Romaniei. continuă pe ADPM

Pro Tv renunta la Vocea Romaniei. Cine se muta la X Factor la Antena1? Surprizele se tin lant

Vocea Romaniei ia o pauza pe o perioada nedeterminata. Pentru prima data in zece ani, show-ul nu va mai fi difuzat in aceasta toamna, iar cei patru jurati vor trebui sa se orienteze spre alte proiecte. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes sunt obligati sa faca un pas in spate.

Ce face Tudor Chirila acum, dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa de PRO TV. Andreea Esca l-a dat de gol

Asa cum va relatam ieri, conform unei postari pe Instagram, Tudor Chirila, alaturi de Andreea Esca s-ar afla imareuna intr-o zona mirifca din Romania, la Porumbacu de Sus. Conform ultimelor informatii Andreea Esca se afla in respectiva locatie alaturi de familie, de cei doi copii si de sot. Tudor Chirila joaca table cu fiul Andreei .

Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Timp de 10 ani PRO TV a fost lider de audiente pe segmentul talent-show-rilor, in special cand vine vorba de, deja celebrul, show Vocea Romaniei, dar in aceasta perioada postul a avut de suferit din cauza pandemiei, iar deciziile luate de oficiali schimbaregulile jocului de pana acum. Dupa 10 ani, nu avem Vocea Romaniei Colegii .

Schimbare majora la Pro TV. Vocea Romaniei, anulata pentru prima data in 10 ani

Editia din acest a an a show-ului Vocea Romaniei a fost anulata, fiind pentru prima data in 10 ani cand filmarile si castingurile nu se vor tine. in toamna, fanii emisiunii de talente vor putea urmari.

Narcis Ianau de la Romanii au Talent a dat lovitura! Ce se intampla cu cariera lui, anul acesta

In urma cu 9 ani, Narcis Ianau facea furori cu inflexiunile sale vocale unice! Participantul Romanii au talent a ajuns pana in marea finala, insa a pierdut in fata lui Adrian Tutu. De la Romanii au talent, Narcis Ianau a ajuns sa cante pe marile scene ale lumii in 2011, Romania face cunostinta cu Narcis .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )